Nieuwe christelijke peuteropvang in basisschool De Bron

1 juli 2019 om 16:54 lokaal Deel je nieuws

Stichting Koalah opent per 1 september 2019 een christelijke peuteropvanglocatie binnen basisschool De Bron in Barneveld. De nieuwe peuteropvang sluit nauw aan bij deze gereformeerde basisschool met het oog op een doorgaande lijn in de opvoeding.

Op diezelfde dag opent ook BSO De Bron. 

De Bron is één van de kindcentra van Stichting Koalah. Koalah biedt verantwoorde, christelijke opvang die aansluit bij de opvoeding thuis en op school. Op die manier is er sprake van een doorgaande lijn in de opvoeding. Koalah onderscheidt zich dan ook in identiteit, doorgaande lijn en kwaliteit.  

Peuters van 2 tot 4 jaar zijn van harte welkom. In de groep is plaats voor 16 peuters van 2 tot 4 jaar.  Kinderen die op vierjarige leeftijd doorstromen naar basisschool De Bron krijgen voorrang bij plaatsing, evenals broertjes en zusjes.  

Peuteropvang De Bron zal geopend zijn op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend van 8.30 uur tot 12.00 uur. Uitgebreide informatie is te vinden op www.koalah.nl op de pagina van locatie De Bron. Aanmelden van peuters is al mogelijk via www.koalah.nl/Aanmelden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie