Ladies en LF.
Ladies en LF. Marleen Kaarsemaker - van der Kuip

‘Dol Fijn Kuikenloop’: kinderen rennen voor Linda.Foundation.

9 maart 2019 om 14:43 lokaal Deel je nieuws

Zaterdag 6 april aanstaande vindt het jaarlijkse loopevent de Kippenren met als vast onderdeel de Dol Fijn Kuikenloop plaats. Hét hardloopevenement van Barneveld op het Raadhuisplein. De kuikenloop wordt georganiseerd door Ladies’ Circle Barneveld. Kinderen die meedoen, dragen bij aan de Linda.Foundation.

Kinderopvangorganisatie Dol Fijn biedt kinderen optimale ontwikkelingskansen in het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang, de peuteropvang en in de gastouderopvang. “Ons motto ‘meer dan alleen kinderopvang’ vind je terug in een diversiteit aan aanbod en in een verantwoord dagritme met een doordacht programma met uitdagende thema’s. Sport en spel spelen hierin een belangrijke rol. Dol Fijn roept dan ook alle kinderen uit de gemeente op om samen te rennen voor het goede doel. Er wordt gelopen in drie leeftijdscategorien. Vier tot en met zes jaar (looptijd: 5 minuten), zeven tot en met negen jaar (looptijd: 10 minuten) en tien tot en met twaalf jaar (looptijd: 15 minuten). Voor alle deelnemers van Dol Fijn Kuikenloop geldt dat het parcours op het Raadhuisplein is. Voor meer informatie: www.dolfijnkinderopvang.nl.

Ladies’ Circle heeft als goed doel gekozen voor Linda.Foundation, opgericht door Linda de Mol. Dit fonds is bestemd voor (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiele nood verkeren. In Nederland leeft een op de negen kinderen in armoede, deze kinderen kunnen niet onbezorgd opgroeien. Financiele nood bezorgt het hele gezin stress. Kinderen kunnen niet op een sport of hobby beoefenen, geen verjaarsfeestje geven, weinig tot nooit nieuwe kleren, gepest worden, leven met ouders die vaak grote zorgen hebben. Voor meer informatie over dit indrukwekkende doel: www.lindafoundation.nl.

Inschrijven kan via www.inschrijven.nl. Meer informatie over het evenement is te vinden op de website www.kippenrenbarneveld.nlwaar onder ‘afstanden’ de Kuikenloop staat vermeld. Draag bij aan de LINDA.Foundation en ren mee met de Dol Fijn Kuikenloop op zaterdag 6 april. 

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marleen Kaarsemaker van Ladies’ Circle Barneveld via 06 -51783847.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie