Asfalt-Onderhoud zoekt versterking.
Asfalt-Onderhoud zoekt versterking. @tedxmedia

Vacatures bij Asfalt-Onderhoud: ‘Kom ook aan de weg werken en repareer scheuren en gaten’

7 maart 2024 om 16:34 Baan Dichtbij

RENSWOUDE Zonder goed en veilig asfalt kun je je moeilijker van a naar b verplaatsen. Het tijdig repareren scheuren en gaten in asfalt is dus van levensbelang. Laat die klus maar aan het team van Asfalt-Onderhoud over. Meerdere gemeenten, wegbeheerders en aannemers laten hun asfalt vakkundig door Asfalt-Onderhoud repareren. Vanwege de toegenomen werkzaamheden is Asfalt-Onderhoud op zoek naar jou.

Directeur/eigenaar Bertus van Ee: ,,Wij zijn specialist in klein asfaltonderhoud en verzorgen het hele pakket. Door het hele land heen zijn we dan ook verantwoordelijk voor het repareren van onder andere wegen, fietspaden, wandelpaden of speelplekken.”

BIJZONDERE MACHINE Asfalt-Onderhoud gaat voortdurend met de tijd mee. Als één van de weinige bedrijven in Nederland werkt Asfalt-Onderhoud met een Bitumen Infrarood Machine (BIM). Een bijzondere machine die een groot aantal voordelen biedt ten opzichte van traditionele asfaltreparaties. 

Reparaties van gaten, schade rondom inspectieputten, wortelopdrukken en overgangen worden met deze machine namelijk volledig temperatuurgecontroleerd uitgevoerd. Het resultaat? Het is in één keer goed. En daar zijn handige handen voor nodig.

VACATURES Bertus: ,,We zoeken een meewerkend voorman asfaltreparaties. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van een team medewerkers (asfaltreparaties) én draai je tegelijk je hand niet om voor het meewerken aan het productieproces. Jij bent het aanspreekpunt, rapporteert, evalueert en stuurt bij waar nodig. Jij trekt de kar en bent de spin in het web. Een baan vol dynamiek, geen dag is hetzelfde.”

Bij Asfalt-Onderhoud staan de deuren ook open voor een medewerker asfaltreparaties: ,,Jij bent verantwoordelijk voor het vakkundig repareren en onderhouden van asfalt, werkt nauw samen met je collega’s. Het kan zijn dat je op een dag op meerdere projecten door het hele land ingezet wordt. Je werkt vooral in vaste teams en bent veel op pad. Je komt te werken in een gezond bedrijf en de sfeer is prettig. Samen zetten we er de schouders onder voor een tevreden klant, en draag jij een steentje bij aan mobiliteit.”

MEER INFORMATIE Voor meer informatie over de functies kun je contact opnemen met Bertus van Ee via T: 0318-570740. Of stuur je sollicitatiebrief met cv naar administratie@asfalt-onderhoud.nl Bertus: ,,Als je eerst een kijkje wil nemen bij ons, dan kan dat. We laten graag zien wat we doen. Neem gerust contact op.”

Kijk voor alle openstaande vacatures op de website Banenbij.nl/asfalt-onderhoud

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie