Wandelaars op de heide
Wandelaars op de heide eigen foto

Schuiteman Wandelfestijn 3 juni

3 mei 2023 om 09:29 Activiteiten Deel je nieuws

Het 17e Schuiteman Accountants Wandelfestijn vindt dit jaar plaats op 3 juni.

Zoals gebruikelijk gaat de gehele opbrengst naar een plaatselijk of regionaal doel. Dit jaar zal de bestemming zijn Prot. Chr. Woonzorghuis Wicherumloo in Wekerom en Stichting Breder – Woning Roeterdinkstraat in Voorthuizen.

Start en finish van de zes afstanden , 5-10-15-25-30-en 40 kilometer, zijn bij Kerkelijk Centrum Bethabara aan de Van den Berglaan 79 in Voorthuizen. Deelnemers die per trein komen kunnen - na telefonische afspraak of via email uiterlijk vrijdagavond 2 juni– worden opgehaald bij NS Station Barneveld Noord. 

De routes worden zaterdagochtend in alle vroegte uitgezet met pijlen. Dit jaar voeren ze door het buitengebied van Voorthuizen in Noordwestelijke richting. Er zijn verschillende rustpunten in de routes opgenomen. Hier kan iets worden gedronken en er zijn altijd toiletten.

De starttijden zijn tussen 7 en 12 uur. Kijk hiervoor op de website www.wandelactiviteiten.nl.  

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00. Leden van de Wandelbond betalen € 4,00. Er zijn ook medailles verkrijgbaar tegen een bedrag van € 1,00.

Inschrijven kan via de website, maar ook op de dag zelf bij het inschrijfbureau. Na het volbrengen van de tocht is bij de finish nog een verrassing beschikbaar.           

Er kan niet gepind worden.                                          

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie