Koor- en samenzangavond, t.b.v. St. Steun Messiasbelijdende Joden in Herv. Kerk Kootwijkerbroek

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

De Barneveldse werkgroep van de Stichting Steun Messiasbelijdende Joden hoopt op zaterdagavond 22 maart D.V., een koor- en samenzangavond te organiseren in de Hervormde Kerk, Veluweweg 84 te Kootwijkerbroek.

Aan deze avond zal worden meegewerkt door de Reformatorische Zangvereniging “Cantilene” uit Barneveld o.l.v. Leander van der Steen.

Als instrumentalisten zullen Inge en Lianne Visser (viool); Aart van Zetten (altviool); Christel Anker (cello); Petra Lukasse (fluit); Heleen geluk (hobo) en Martien van der Zwan (orgel/piano) meewerken. Ds. A. Jonker, direkteur van de stichting, zal de meditatie verzorgen.

Het doel van de avond is tweeledig: Meer bekendheid geven aan het werk van de Stichting Steun Messiasbelijdende Joden en fondswerving voor twee gaarkeukenprojecten die de Messiaans Joodse voorganger Leon Mazin in het noorden van Israël heeft opgezet.

De avond begint om 19:30 uur. De kerk is open vanaf 19:00 uur. De toegang bedraagt € 5,00 voor volwassenen. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 2,50 en een gezinskaart kost € 14,00.

Dank zij de sponsoring door een aantal bedrijven in en rond Kootwijkerbroek is het mogelijk alle entreegelden te bestemmen voor genoemde gaarkeukenprojecten.

Na afloop is er gelegenheid om Israëlproducten en boeken m.b.t. Israël te kopen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie