Rode Kruis Barneveld eert ,,enthousiaste vrijwilligers''

30 maart 2012 om 00:00 Achtergrond

BARNEVELD - Evert Wind is donderdagavond in het zonnetje gezet tijdens de algemene ledenvergadering van het Rode Kruis Barneveld/Scherpenzeel. De oud-voorzitter werd in de Veluwehal door zijn opvolger Jim Bakker bedankt voor zijn ,,enthousiaste en motiverende inzet’’ in de afgelopen tien jaar.

Ook Nel Luiten-Warffemius nam afscheid. Zij werd in de bloemetjes gezet, omdat zij veertig jaar ,,zeer actief’’ is geweest bij de Sociale Hulp van het Rode Kruis. Ook andere trouwe vrijwilligers werden beloond met een oorkonde en bloemen.

Vier vrijwilligers kregen de medaille ‘Openbare Orde en Veiligheid’ voor tien jaar vrijwilligerswerk in parate dienst bij de rampenhulpverlening van het Rode Kruis: de dames C. Voogd en de heren G. van Beek. T. van ‘t Foort en R. van der Stouwe.

Daarnaast werden erkenningen uitgereikt voor veertig jaar, dertig jaar, twintig jaar en tien jaar vrijwilligerswerk bij het Rode Kruis aan de dames T. Kiers-Uny (40 jaar), R. van de Pol-Grootheest (10 jaar), C. Lattmann-Spaink (10 jaar) en J. Bakker-Sikking (30 jaar), G. Kap-Mastenbroek (30 jaar) en de heren C. van Haaften (10 jaar), J. Sligtenhorst (10 jaar), H van Noort (10 jaar), en T. van ‘t Foort (10 jaar).

Op de foto van links naar rechts: Mevrouw Bakker, de heer Van Beek, mevrouw Kiers, de heer Van der Stouwe, de heer Van ‘t Foort, de heer Wind, de heer Sligtenhorst, mevrouw Kap, de heer Van Haaften, mevrouw Voogd, mevrouw Luiten en de heer Van Noort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie