Wandelpad langs de Harremaatweg ter hoogte van Vakantiepark Ackersate
Wandelpad langs de Harremaatweg ter hoogte van Vakantiepark Ackersate Vakantiepark Ackersate

Wandelpad langs de Harremaatweg Voorthuizen

2 maart 2021 om 09:22 Lokaal Deel je nieuws

Afgelopen najaar is de Harremaatweg in Voorthuizen voorzien van een nieuw, mooi wegdek met verkeersdrempels op de plaatsen waar veel oversteekbewegingen zijn. Het ziet er allemaal voortreffelijk uit en het is een complete kwalitatieve verbetering voor de bewoners, maar ook voor de vele fietsers, wandelaars en recreanten die langs de Harremaatweg komen.

Twee knooppuntenroutes doen de Harremaatweg aan, dus dat geeft veel fietsbewegingen, beslist ook van de toeristen die in Voorthuizen en omgeving verblijven. Zeker in de drukke vakantieperioden met veel gasten die willen wandelen is de Harremaatweg best wel druk. Uit veiligheidsoverwegingen heeft de gemeente Vakantiepark Ackersate vergunning verleend om langs de weg een onverhard wandelpad aan te laten leggen.

Er is belijning aangebracht bij de oversteekplekken naar de noordkant van het bedrijf en knipperbollen attenderen de automobilisten op overstekende gasten. Er is een veilige en gastvrije omgeving gecreëerd, die door veel wandelaars wordt gewaardeerd.

Dit initiatief verdient opvolging voor een veiliger buitengebied!

Wandelpad langs de Harremaatweg ter hoogte van Vakantiepark Ackersate
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie