In de Muziekspeeltuin maken kinderen van 4 tot 6 jaar spelenderwijs kennis met muziek.
In de Muziekspeeltuin maken kinderen van 4 tot 6 jaar spelenderwijs kennis met muziek. Adobe Stock

Korte cursussen voor kinderen bij Muziekschool Barneveld

28 mei 2018 om 12:59 lokaal Deel je nieuws

Binnenkort starten er bij Muziekschool Barneveld drie korte cursussen voor kinderen: Muziekspeeltuin (4 tot 6 jaar), KOM snuffelen (6 tot 10 jaar) en Popsafari (8 tot 12 jaar).

Muziekspeeltuin

Kennismaken met muziek doe je in de Muziekspeeltuin. Daar kunnen kinderen van 4 tot 6 jaar gezellig met leeftijdsgenootjes plezier maken met muziek. Samen zetten ze spelenderwijs hun eerste stappen in de wereld van het muziek maken.

Maak kennis met de Muziekspeeltuin: op vrijdag 8 juni 2018 om 16.00 uur start de snuffelcursus van 4 lessen voor 20 euro. Na de zomervakantie gaat de cursus van start.

KOM snuffelen!

Bij de muziekschool staat KOM voor Kinderen Ontdekken Muziek. In de KOM-lessen worden veel bekende liedjes gezongen en leren de kinderen spelen op eenvoudige instrumentjes, zoals de trommel en de xylofoon. KOM is een jaarcursus die voorbereidt op het kiezen en bespelen van een instrument. Weet u nog niet zeker of KOM iets voor uw kind is? Schrijf het dan in voor de kennismakingscursus KOM snuffelen. Na de zomer kan het kind dan gegarandeerd geplaatst worden bij de jaarcursus.

De snuffelcursus KOM start op vrijdag 8 juni 2018 om 16.45 uur (o.v.). Er zijn 5 lessen voor 25 euro.

Popsafari

Tijdens de Popsafari gaan kinderen van 8 tot 12 jaar op ontdekkingsreis in de wereld van de popmuziek. Zij maken daarbij kennis met The Big 5 van de popmuziek: elektrische gitaar, basgitaar, keyboard, drums en saxofoon. Vanaf de eerste les spelen zij ook al samen in een heuse popband. De bedoeling van de cursus Popsafari is om kinderen te helpen bij het maken van een keuze voor een muziekinstrument. Als de keuze gemaakt is, kunnen de kinderen vanaf september al starten met muziekles op het instrument van hun keuze.

De cursus Popsafari start op donderdag 7 juni en bestaat uit 5 lessen. De lessen duren van 16.00 tot 16.45 uur. De kosten bedragen 37,50 euro.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie