Lunchroom de Rozerie weer geopend vanaf woensdag 1 juli
Lunchroom de Rozerie weer geopend vanaf woensdag 1 juli de Rozelaar

Lunchroom de Rozerie weer geopend vanaf woensdag 1 juli

29 juni 2020 om 09:15 Corona Deel je nieuws

Op woensdag 1 juli is het zover, dan gaat Lunchroom de Rozerie weer open voor gasten! Met nieuwe openingstijden én een vernieuwde menukaart.

Op maandag 16 maart zou de Rozerie open gaan met nieuwe openingstijden, een vernieuwde menukaart, nieuwe cadeaubon, stempelkaart en placemat. Een nieuwe stijl! Alles liep anders, op maandag 16 maart sloten alle dagbestedingslocaties van de Rozelaar in verband met de coronacrisis.

Op 3 juni werden de andere dagbestedingslocaties van de Rozelaar heropend. Voor deelnemers van de lunchroom werd alternatieve dagbesteding georganiseerd. Achter de schermen werd hard gewerkt om ook de lunchroom weer open te laten gaan. Met dezelfde gastvrijheid en kwaliteit, maar dan op 1,5 meter.

Huisregels

Woensdag 1 juli om 10.00 uur zijn de deuren weer geopend voor gasten! Van harte welkom!

Wel zijn er enkele huisregels: desinfecteer je handen bij binnenkomst, houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en van cliënten en begeleiders, binnen mag je uitsluitend plaatsnemen na telefonisch reserveren (0342-408440) en blijf thuis als je verkouden of grieperig bent.

Nieuwe openingstijden

Lunchroom de Rozerie is geopend op de volgende tijden: maandag van 11.30-16.00 uur, dinsdag tot en met zaterdag van 10.00-16.00 uur.

Rozelaar

De Rozelaar is er voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen met ons vind je een warme plek in de samenleving. Dat doen we met zinvolle dagbesteding. Een fijne plek om te wonen. En waardevol werk. We geven liefdevolle zorg, vanuit onze christelijke identiteit.

Lunchroom de Rozerie

Lunchroom de Rozerie is onderdeel van de Rozelaar. Een bijzondere lunchroom. De Rozerie is een leerwerkplek voor mensen met een verstandelijke beperking. Ze leren voor gastheer of gastvrouw óf voor keukenmedewerker. Midden in de samenleving, precies wat de Rozelaar zo belangrijk vindt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie