SDV Barneveld verliest 2e competitiewedstrijd tegen vv Nunspeet met 2-0.
SDV Barneveld verliest 2e competitiewedstrijd tegen vv Nunspeet met 2-0. Melvin Taribuka

SDVB staat nog steeds op nul

2 oktober 2021 om 18:54 Volleybal

BARNEVELD Na twee duels staat SDV Barneveld nog steeds op nul punten. Ook de uitwedstrijd tegen Nunspeet ging verloren: 2-0.

Dat er vorige week van het sterke CSV Apeldoorn verloren werd is geen schande, maar tegen Nunspeet zorgde een ‘nulpunter’ voor de nodige teleurstelling. ,,Ik vond dat de jongens die normaal gesproken sterkhouders moeten zijn heel matig speelden’’, spaarde Bart Schreuder zijn ploeg niet. ,,Als je tegen Nunspeet niet je mouwen opstroopt, dan weet je dat je het moeilijk gaat krijgen. Zij waren net wat feller en agressiever dan wij. Daardoor kregen we het moeilijk.”

Toch waren de eerste kansen voor SDVB. Rico Kuijt was twee keer dichtbij de openingstreffer. Maar kreeg de bal niet in het doel. In het laatste kwartier voor rust sloeg Nunspeet twee keer toe.

Na de pauze werd er niet meer gescoord. Schreuder: ,,We hebben te weinig afgedwongen, maar dat is ook iets wat de tegenstander toe laat of niet. Zij maakten voor rust het verschil en daarna hebben ze heel goed verdedigd.”

advertentie
advertentie