Rico Kuijt, hier op archiefbeeld, was twee keer trefzeker namens SDV Barneveld.
Rico Kuijt, hier op archiefbeeld, was twee keer trefzeker namens SDV Barneveld. Melvin Taribuka

SDVB wint ook derde bekerduel

19 september 2021 om 10:23 Voetbal

BARNEVELD De laatste test voor de competitie sloot SDV Barneveld met een 2-0 overwinning af. Aangezien er voor beide ploegen niets meer op het spel stond werd het nooit een aantrekkelijke wedstrijd.


DIO’30 kon niet beter en voor SDVB hoefde het niet echt. Zeker niet nadat Rico Kuijt de Barnevelders met twee treffers op een 0-2 voorsprong had gezet. ,,Het niveauverschil was te groot om er een echte wedstrijd van te maken’’, merkte Bart Schreuder. ,,Zij hebben alleen maar voor hun eigen doel gehangen. Ze konden gewoon niet beter. Daardoor was het voor ons moeilijk om er doorheen te komen en krijg je zo’n wedstijd.”
Bij SDVB kregen Rob Knul en Zacharia El Biyar rust en haalde Schreuder nieuwkomer Sil Buikema in de rust naar de kant. ,,We hebben gekozen voor de sterkst mogelijk opstelling, maar hielden wel rekening met het fysiek.”
Zaterdag start SDVB de competitie met een thuiswedstrijd tegen CSV Apeldoorn. De Barnevelders kunnen dan meteen vol aan de bak, want CSV wordt gezien als één van de titelfavorieten. Schreuder: ,,Ik denk dat we er klaar voor zijn, zelf heb ik er in ieder geval ongelooflijk veel zin in.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie