Rob Knul, hier op archiefbeeld, scoorde opnieuw twee keer.
Rob Knul, hier op archiefbeeld, scoorde opnieuw twee keer. Melvin Taribuka

SDV Barneveld nu al zeker van volgende ronde

11 september 2021 om 19:36 Voetbal

BARNEVELD Na twee duels heeft SDV Barneveld zich al verzekerd van de volgende ronde in het bekertoernooi. Doordat de Barenvelders ook Union versloegen zijn ze verzekerd van minimaal de tweede plaats in de poule. Bij de eerste en tweedeklassers is dat voldoende voor plaatsing voor de knock-out ronden.

Al na 20 minuten zette Rico Kuyt op een 1-0 voorsprong. Daarna verzuimden de Barnevelders om het duel voor rust al te beslissen. De nodige kansen weden onbenut gelaten. Na de pauze werd het weer een Rob-Knul-Show. De spits tilde de stand persoonlijk naar 3-0 en mikte tussen zijn treffers door de bal ook nog een keer tegen de paal.
Bart Schreuder was al veel meer tevreden dan vorige week. ,,We maken stapjes. We zijn qua spel nog niet waar we willen zijn. Gevoelsmatig kan het nog beter.”
,,De doelpunten kwamen telkens na mooi uitgespeelde aanvallen. Union is dan wel een zondag-tweedeklasser, ik vond ze niet minder dan de tegenstander die we vorige week hadden.”
De wedstrijd van volgende week gaat sportief gezien nergens meer om voor SDVB. Voor Schreuder is het geen aanleiding om de boel compleet om te gooien. ,,Volgens mij zijn we nu officieel door, maar ik wil ook volgende week gewoon doorgaan met deze lijn.”