Afbeelding
Bram van den Heuvel

Grilligheid blijft SSS’ers parten spelen

10 april 2021 om 19:23 Volleybal

BARNEVELD Grilligheid blijft de volleyballers van SSS parten spelen.

De Barnevelders gingen met maar liefst 3-0 ten onder uit bij concurrent Vocasa in Nijmegen; 25-19, 25-22, 25-19. ,,Het was een heel matige wedstrijd van onze kant, maar dit kan volgende week zomaar weer anders zijn”, zo sprak trainer Hans Seubring na afloop van de vrij kansloos verloren ontmoeting.

PERSPECTIEFRIJK Vorige week was het spel nog zo perspectiefrijk in de bekerwedstrijd tegen Orion, zaterdagmiddag was het spel allesbehalve om over naar huis te schrijven. ,,En wat nog erger was, was het gebrek aan echte beleving”, vervolgde Seubring. ,,We waren werkelijk geen schim van de energieke ploeg van vorige week. Of dat frustrerend is? Dat niet eens, het is meer iets ongrijpbaars, die wisselvalligheid. We moeten uren blijven maken om die grilligheid eruit te krijgen.”

Tegen goede ploegen lijkt SSS zich beter te kunnen opladen dan tegen de concurrenten en de ‘kleintjes’. ,,In de bekerwedstrijd tegen Orion zagen we de tegenstander als een soort ‘motivatiecadeau’, nu moet het onderuit de tenen komen. Dat konden we helaas nu niet oproepen.” Hij bracht zaterdagmiddag diagonaal Bram Berger weer binnen de lijnen en op de middenpositie kwam Aart Kooijman te staan. ,,Maar dat is zeker niet de reden van deze nederlaag”, zo vond Seubring. ,,Nee, de reden en de rode lijn dit seizoen is de instabiliteit. Met 3-0 verliezen van Vocasa, nee dat kan niet de bedoeling zijn. Het is jammer, maar wel de realiteit.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie