(Archieffoto VVOP - Veenendaal)
(Archieffoto VVOP - Veenendaal) Henk Hutten

Teleurstellende herstart VVOP

26 februari 2022 om 17:52 Voetbal

VOORTHUIZEN VVOP heeft bij de herstart van de competitie een onnodige 0-1 thuisnederlaag geleden tegen subtopper ONA’53. Door de dure nederlaag zakken de Voorthuizenaren naar de zesde plek.

Drie maanden na de laatste competitiewedstrijd en onder leiding van het driemanschap van Dwight Lodeweges, Ramon Hoogebeen en Rob van der Horst speelde VVOP een matige subtopper zonder veel grote kansen. De Wageningse bezoekers gingen met een 0-1 voorsprong rusten dankzij een doeltreffende kopbal van Bjorn Mol uit een corner vlak voor rust. VVOP begon met veel energie en drie verse krachten aan de tweede helft maar wist niet verder dan twee vrije trappen van Nick Hoogebeen en een kopbal van Niek Bos te komen. ONA’53 haalde met veel kleine overtredingen het tempo uit de wedstrijd en VVOP had veel balbezit maar weinig echte kansen. In de slotminuut was Nick Hoogebeen met een kopbal na een sterke actie van invaller Aart van Veldhuizen nog het dichtst bij de verdiende gelijkmaker.

Trainer Ramon Hoogebeen was na afloop duidelijk: ,,Over negentig minuten hebben we eigenlijk geen kans weggegeven, maar aan de andere kant hebben we zelf ook te weinig gecreëerd. Zelfs toen we achterin een op een gingen spelen werd ONA’53 niet gevaarlijk. Voetballend hebben we te weinig afgedwongen en het resultaat is teleurstellend, maar ik ben er niet overstuur van”. Zaterdag speelt VVOP thuis tegen Hoevelaken.