SDVB won de laatste vier duels op rij.
SDVB won de laatste vier duels op rij. Melvin Taribuka

SDV Barneveld boekt gecontroleerde overwinning

20 november 2021 om 18:32 Voetbal

BARNEVELD Al na één minuut kwam SDV Barneveld op voorsprong in de uitwedstrijd tegen DOS’37. De Barnevelders zetten vanaf de aftrap druk en kwamen daardoor snel in balbezit. Ricardo Mengerink rondde even later doeltreffend af.


Na de droomstart veranderde Bart Schreuder de tactiek van zijn ploeg niet. ,,We wisten dat als we het zelf niet goed zouden doen, we het tegen deze tegenstander moeilijk konden krijgen. Daarom vond ik het belangrijk dat we de hele wedstrijd hoog druk zouden zetten en bij balbezit snel om te schakelen. Dat deden we heel goed. Ik vond het een gecontroleerde overwinning.”


Het was alweer de vierde competitieoverwinning op rij. Na de moeizame start heeft Schreuder de boel op de rit gekregen. ,,We speelden in de eerste vier wedstrijden drie keer tegen een ploeg waarvan je kan verliezen’’, nuanceert Schreuder. ,,Wat ook uitmaakt is dat we vandaag twee buitenspelers op konden stellen en er ook nog eens twee op de bank hadden zitten. Die luxe hadden we in het begin van het seizoen nog niet. Ook daardoor zijn we langzamerhand beter geworden.”

Doelpunten SDVB: Ricardo Mengerink, Zakaria el Biyar, Rob van Eem en Jeffrey van Deuveren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie