Bart Schreuder: ,,Je voetbalt natuurlijk wel om te scoren."
Bart Schreuder: ,,Je voetbalt natuurlijk wel om te scoren." Melvin Taribuka

SDVB boekt derde overwinning op rij

6 november 2021 om 19:37 Voetbal

BARNEVELD SDV Barneveld kwam in de uitwedstrijd tegen Hierden eigenlijk geen moment in de problemen.

Vanaf het begin had de ploeg van Bart Schreuder een overwicht. ,,Maar dat was vooral tot zo’n 30 meter van hun doel’’, nuanceerde Bart Schreuder. ,,We speelden redelijk goed, maar je voetbalt natuurlijk wel om te scoren. Daarin waren we niet doortastend genoeg.”

Tot aan de 0-1 van Jeffrey van Deuveren, een kopbal uit een corner tien minuten voor de rust kon het duel nog alle kanten op gaan. Daarna eigenlijk niet meer. SDVB speelde de wedstrijd keurig uit. Ricardo Mengerink besliste de wedstrijd vroegtijdig met een schot in de korte hoek. Daarna kreeg Hierden nog één grote kans, maar die leverde geen treffer op.

,,Al met al ben ik heel tevreden. Zij maakten nooit aanspraak op de overwinning.” Voor SDVB betekende dit alweer de derde overwinning op rij, waardoor de ploeg klom naar de vijfde plek.

Doelpuntenmakers: Jeffrey van Deuveren en Ricardo Mengerink