Een nieuwe naam op de gevel in het centrum van Barneveld.
Een nieuwe naam op de gevel in het centrum van Barneveld. Pauw Media

Nieuwe naam kinderkledingzaak Barneveld: Caroline mode voor baby & kind

20 maart 2023 om 08:24 Zakelijk

BARNEVELD Caroline Versluis zit al ruim 20 jaar in de kindermode. In 2019 nam zij de kledingwinkel Willeke baby & kind over, middenin het centrum van Barneveld. Na vier jaar is het nu tijd voor haar eigen naam op de gevel: Caroline mode voor baby & kind. Zaterdag werd de naamsverandering gevierd in de winkel. Ook kon de nieuwe voorjaars- en zomercollectie bezichtigd worden.

Voor de gelegenheid heeft Caroline een nieuw logo laten maken en ook de website en webshop hebben een nieuw  jasje gekregen. Met toonaangevende merken als Ralph Lauren, Tommy Hilfiger en Scapa richt Caroline zich op het hogere segment baby- en kinderkleding. Maar ze verkoopt ook merken als Mayoral en Wedoble, waarmee ze toegankelijk wil zijn voor een breder publiek. Het winkelaanbod reikt van kraamkleding tot tienerkleding. Naast kleding verkoopt Caroline ook diverse merkschoenen en leuke accessoires als knuffels, sierraden en haarspulletjes. Alles om je kind modieus de deur uit te laten gaan dus!

EXCLUSIEF AANBOD Caroline koopt haar eigen collectie in. Voor de kinderkleding van Ralph Lauren gaat ze naar Parijs. Voor de andere designermerken kan ze terecht in Nederland en België. ,,Ik probeer met mijn collectie een wat exclusiever aanbod te presenteren. De focus hierbij ligt op klassieke kleding voor baby’s, jongens en meisjes. Zo heb ik voor de komende zomer een leuk nieuw kledingmerk; Ballin Amsterdam en schoenen van het merk Nubikk. Ik bied alle kleding zowel in de winkel aan als online op mijn webshop. Handig voor mensen die wat verder weg wonen! In de outlet verkoop ik de kleding die overgebleven is van vorig jaar voor een leuk prijsje. De outlet is alleen op afspraak te bezoeken. De gegevens van de outlet zijn te vinden op de site (onder ‘Blog’).”

Caroline mode voor baby & kind
Dijkje 13 in Barneveld
0342 - 422346
www.carolinebarneveld.nl

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie