Caroline Versluis: „Heerlijk als je elke dag mensen blij kunt maken met mooie kleding en passende accessoires.
Caroline Versluis: „Heerlijk als je elke dag mensen blij kunt maken met mooie kleding en passende accessoires." Eigen foto

Gepaste kleding voor elke gelegenheid, in winkelstraat én online

3 oktober 2019 om 14:01 Nieuws

BARNEVELD Stijlvolle, maar betaalbare kleding voor baby en kind. Zo vat Caroline Versluis de collectie van Willeke baby & kind in Barneveld samen. Voor een feestelijke gelegenheid, zoals een bruiloft of een receptie, vind je bij haar altijd iets passends. „Maar ook als je iets zoekt, voor bijvoorbeeld school, kun je bij ons terecht", benadrukt ze.

Hoewel zij uitsluitend gerenommeerde merken in haar winkel heeft, betekent dat niet dat deze alleen beschikbaar zijn voor degenen die er een flink bedrag voor willen uitrekken. „Wij bieden kwaliteit tegen een redelijke prijs", stelt Caroline. „Ook dat maakt het zo leuk om hier te werken. Mensen helpen die vervolgens tevreden de winkel uit gaan."

KLEDING EN ACCESSOIRES Nog maar kort geleden nam ze de winkel aan het Dijkje over van een collega met wie ze een aantal jaren samenwerkte. „Al vanaf mijn zestiende zit ik in de mode. Heerlijk toch, als je elke dag mensen blij kunt maken met mooie kleding en passende accessoires."

In haar winkel biedt Caroline een breed assortiment van bekende binnen- en buitenlandse merken. Kleding van Hugo Boss, Tommy Hilfiger, By-Bar, IL Gufo en Polo Ralph Lauren hangt er aan de rekken en ligt er in de schappen. „Daarnaast hebben we een Spaanse, Franse en een Italiaanse lijn en kun je bij ons terecht voor babykleding en klassieke kinderkleding uit Milaan, Parijs en Londen. Ook voor schoenen ben je bij ons aan het juiste adres. Voor het eerst hebben we dit seizoen in de winkel en de webshop een kleine selectie damesjurken van Scapa en By-Bar."

VAKKUNDIG ADVIES Inderdaad, een breed assortiment. Caroline kan zich voorstellen dat mensen het soms lastig vinden een keuze te maken. Daarom kunnen klanten een afspraak maken om buiten de openingstijden in alle rust de kleding uit te zoeken en te passen, en daarbij vakkundig advies krijgen. Naast de fysieke winkel heeft Willeke baby & kind een populaire webshop.

Nu de zomer achter ons ligt, hangt de wintercollectie alweer in de winkel. Dit seizoen geen sombere kleuren, maar juist warme tinten, zoals Caroline het omschrijft. „Bordeaux en groen domineren, maar er zijn tal van andere kleuren die de komende koude maanden een vrolijke 'touch' geven." Nieuwsgierig? „Gewoon binnenstappen, lekker snuffelen en een keuze maken. Ik weet zeker dat we voor elke gelegenheid iets passends hebben", besluit Caroline enthousiast.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie