Karin de Kleuver heeftde deuren geopend van De Kleuverei Mode & Accessoires.
Karin de Kleuver heeftde deuren geopend van De Kleuverei Mode & Accessoires. Pauw Media

Nieuw in Barneveld: De Kleuverei Mode & Accessoires

20 januari 2022 om 13:53 Zakelijk

BARNEVELD Even voorstellen. Sinds kort heeft Karin de Kleuver de deuren geopend van De Kleuverei Mode & Accessoires in hartje Barneveld. De Kleuverei biedt damesmode, sieraden, leuke cadeautjes, maar ook gezelligheid en service. Een kop koffie staat altijd klaar.

Karin: ,,Ik heb de afgelopen twintig jaar in heel wat Europese landen gewoond en gewerkt. De laatste 13 jaar in Berlijn in Duitsland. Vanaf 2018 runde ik aldaar de gelijknamige zaak, maar om zakelijke- en privéredenen besloot ik vorig jaar terug te keren naar Nederland. Ik vond een huurwoning in Barneveld en de mogelijkheid om mijn winkel aan de Catharijnesteeg 16 te openen.”

DE KLEUVER EI Vol positieve energie zette Karin de schouders onder haar trots en richtte de winkel naar eigen smaak in. De naam ‘De Kleuverei’ heeft eigenlijk een Duits tintje, maar ‘De Kleuver’ en ‘ei’ is toevalligerwijs ook een knipoog naar ‘het ei’ waar Barneveld natuurlijk bekend om staat.
,,In mijn winkel kun je terecht voor moderne en klassieke damesmode. Van maat 34 tot en met 54, want iedere vrouw is tenslotte weer anders. Ik bied vooral Duits design, mooie Duitse merken en kwaliteit. Daarnaast kun je hier terecht voor accessoires als sjaals, sieraden en originele cadeau- en decoratieartikelen.”

STEUN Karin: ,,Ik vind Barneveld een prachtige plaats om te ondernemen. Het gezellige en sociale karakter zie je er terug. Samenwerken, juist in deze onzekere coronatijd, vind ik erg belangrijk. Laten we elkaar daarom blijven steunen.”
Voorlopige openingstijden: Dinsdag tot en met vrijdag (10.00 - 17.00 uur), zaterdag (10.00 - 15.00 uur), zondag en maandag gesloten. ,,Buiten deze openingstijden is het ook mogelijk om op afspraak langs te komen. De bereikbaarheid is hier prima. Auto’s en fietsen kun je hier gemakkelijk in de buurt kwijt. Het openbaar vervoer is op loopafstand.” Laat je verrassen en kom langs: ,,Natuurlijk staat er een leuk welkomstgeschenk voor je klaar en zijn er aantrekkelijke welkomstkortingen.”

Boutique De Kleuverei Mode & Accessoires, Catharijnesteeg 16 in Barneveld.
T: 085-8768894. T: 06-25312663.
E: dekleuverei@gmail.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie