Afbeelding
Nanette de Jong Fotografie
BVLD

Een tussenwoning vol luxe in Barneveld

Wonen BVLD

BARNEVELD Ook een kleinere woning kun je inrichten als een paleis. Maar hoe? Interieurstylist Manon van Ginkel onthult haar interieurgeheimen.

 ’Een warme, luxe en sfeervolle uitstraling creëren. Dat was mijn doel bij het inrichten van deze tussenwoning’, vertelt Manon, stylist bij Eigenstijl Wonen in Barneveld. 

CHIQUE CONTRAST Chique kleuren vormen de basis van het project. De muren zijn afgewerkt in rustige, donkere tinten die een sfeervol contrast vormen met de vloer. ‘Veel mensen weten niet dat zo’n visgraat een verrassend, ruimtelijk effect geeft’, legt ze uit. Donkere plinten, kozijnen en kasten zorgen voor een chique omlijsting van keuken en woonkamer. 

ANDERS DENKEN Ook in de woonkamer maakte Manon keuzes die afwijken van de standaard. Zo onderstreept de opstelling van de Deens ovale keukentafel de lengte van de woning en springt de uitnodigende U-bank met velours stof in het oog. ‘Het ligt voor de hand om voor een bank en losse fauteuils te gaan, maar soms is het beter om groter te denken. De U-bank voegt met z’n luxe uitstraling en slanke pootjes echt wat toe aan de ruimte en maakt losse stoelen overbodig.’ Ook het royale vloerkleed ademt luxe en comfort. 

HOTELSFEER De met veel smaak geselecteerde woonaccessoires zijn door de hele woonruimte te vinden en dragen bij aan de luxe en moderne uitstraling van het interieur. De bewoners zijn blij met de bijzondere sfeer die Manon in de tussenwoning heeft gecreëerd. ‘Toen ze het eindresultaat zagen, hadden ze het gevoel dat ze een chique hotelkamer waren binnengestapt. Dit project is het bewijs dat je geen grote woning hoeft te hebben om te kunnen genieten van luxe en gezelligheid.’ 

Aangeboden door Eigenstijl Wonen

Afbeelding
Afbeelding
advertentie