Esther Oudsen (l) en Addy Kamphorst: „Persoonlijk advies vinden we belangrijk en wij willen dat mensen blij onze winkel uitgaan.
Esther Oudsen (l) en Addy Kamphorst: „Persoonlijk advies vinden we belangrijk en wij willen dat mensen blij onze winkel uitgaan." Shoeby

Jubileumkorting bij Shoeby Barneveld

19 september 2018 om 16:37 Nieuws

BARNEVELD Plezier in persoonlijk contact. Dat hebben Addy Kamphorst en haar dochter Esther Oudsen en dat vind je in alle opzichten terug in hun modewinkel aan 't Dijkje in Barneveld. „Wij werken graag met mensen en zorgen ervoor dat ze blij onze winkel uitgaan", zegt Addy.

Tien jaar geleden openden Esther en zij in het centrum van het dorp hun eigen zaak. Om het aankomende lustrum extra luister bij te zetten, krijgen hun klanten van woensdag 19 tot en met zaterdag 20 september twintig procent korting op de gehele collectie. Kinderen kunnen zich op woensdag laten schminken of een glittertattoo laten zetten.

LOKAAL ONDERNEMERSCHAP Voordat Addy in 2008 in Barneveld met haar nieuwe winkel begon, werkte zij onder andere drie jaar in haar eigen Shoeby-kledingzaak in Rhenen. Op zaterdagen sprong haar dochter bij. „Dat was een bestaande winkel. Toen ik in Barneveld een winkel kon openen, greep ik die kans met beide handen aan." Vanaf het begin drukten moeder en dochter hun stempel op het nieuwe bedrijf. „Shoeby is een franchise-onderneming. Inkoop en de marketing worden centraal geregeld. Daardoor kunnen we ons volledig richten op ons lokale onderschap", leggen Addy en Esther uit.

PERSONAL SHOPPER Naast een ‚stenen' winkel heeft Shoeby ook een webshop. Juist die combinatie vinden de twee ondernemers belangrijk. „Hoe zich dat zal ontwikkelen? Wisten we het maar. Wat blijft, is de waarde van het persoonlijk advies. En dat vind je bij ons in de winkel", klinkt het eensgezind. Dat Addy en Esther hun creatieve ruimte ten volle benutten, leidt geen twijfel. Zo bedachten ze het succesvolle fashion arrangement, een combinatie van persoonlijke begeleiding bij het uitzoeken van kleding en een lunch of high tea bij De Zith in Barneveld. „Een ochtend of een middag word je helemaal in de watten gelegd", licht Addy toe. „Een 'personal shopper' inventariseert je koopwens, hangt kleding klaar die daarbij past en doet suggesties waardoor er verrassende combinaties ontstaan."

AANPOTEN Met plezier kijken zij terug op het afgelopen decennium, waarin het soms flink aanpoten was maar mensen altijd de weg wisten te vinden naar de sfeervol ingerichte winkel. „Dat we hier al die tijd met zoveel genoegen konden werken, danken we ook aan onze klanten", benadrukt Addy. „Ik hoop dat we hier nog lang samen mooie dingen kunnen doen", vult haar dochter aan.

Shoeby Barneveld
't Dijkje 17
www.shoeby.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie