Gerlinda Mulder – Bouwman uit Barneveld.
Gerlinda Mulder – Bouwman uit Barneveld. .
Vakvrouwen

Een luisterend oor, een troostende arm

Zakelijk Vakvrouwen

BARNEVELD Gerlinda Mulder – Bouwman (47) uit Barneveld is 1 november 2020 haar eigen onderneming gestart als Gerlinda Uitvaartzorg. Daarvoor zat ze al 15 jaar in het vak. „Ik wil op een persoonlijke manier, met veel tijd en aandacht en met oog voor detail, mensen zo goed mogelijk begeleiden, ondersteunen en adviseren. Zodat de nabestaanden terug kunnen kijken op een mooi en waardig afscheid, dat zowel bij hen als bij de overledene past.”

„Iedere familie is weer anders en dus ook iedere uitvaart. Nabestaanden krijgen alle ruimte om hun eigen ideeën daarover kenbaar te maken. En zo maken wij er samen met de nabestaanden een persoonlijk afscheid van. Uiteraard kan je voor de gangbare opties gaan, maar soms past het beter bij de overledene om daarvan af te wijken. Er is zoveel meer mogelijk. Ik denk graag in mogelijkheden. Of je nu gelovig bent of niet, of je begraven of gecremeerd wilt worden, iedereen verdient respect en een waardig afscheid. Ik ben er voor iedereen.”

TIJD VOOR AFSCHEID Na het overlijden van een dierbare komt er erg veel op de nabestaanden af, er moet in korte tijd veel geregeld worden. „Ik neem de nabestaanden zoveel mogelijk uit handen, zodat er voor hen tijd is voor afscheid nemen.”

Gerlinda doet dit niet allemaal alleen, maar wordt ondersteund door haar twee zussen. Zij helpen waar nodig. Dat kan zijn tijdens de condoleances, koffie schenken, maar ook op de dag van de uitvaart. „Het mooie vind ik het dienstbare, het laatste dat je voor iemand kunt doen. En dat begint soms al voordat iemand komt te overlijden. Maar ook na de uitvaart hou ik nog, als daar behoefte aan is, contact met families.” Gerlinda Uitvaartzorg biedt een respectvolle, betrokken en betrouwbare aanpak met een luisterend oor en een troostende arm. Zo kunt u in alle rust afscheid nemen.

www.gerlinda-uitvaartzorg.nl

Dit artikel is ook te lezen in de bijlage Vakvrouwen


advertentie
advertentie