Gerlinda Mulder-Bouwman werkt al zeven jaar in de uitvaartbranche en staat vanaf nu op eigen benen.
Gerlinda Mulder-Bouwman werkt al zeven jaar in de uitvaartbranche en staat vanaf nu op eigen benen. BenedenBoven - Noordzij Fotografie
Ondernemer in beeld

Nieuwe uitvaartonderneming in Barneveld

5 november 2020 om 11:03 Zakelijk

BARNEVELD Sinds begin november is Barneveld een nieuwe uitvaartonderneming rijker: Gerlinda Uitvaartzorg. Eigenaresse Gerlinda Mulder-Bouwman werkt al zeven jaar in de uitvaartbranche, maar staat vanaf nu op eigen benen. Gerlinda: ,,Ik vind het mooi om er voor mensen te zijn en ze te helpen in een moeilijke tijd. Dat zijn mijn grootste drijfveren.”


Gerlinda verzorgt begrafenissen en crematies en verplaatst zich makkelijk in de persoonlijke wensen van de nabestaanden: ,,Goed luisteren is een van mijn sterke eigenschappen. Daarnaast denk ik graag mee in mogelijkheden. Kijken wat kan. In deze tijd zie je steeds meer dat familie en nabestaanden bijzondere wensen hebben bij een uitvaart. Muziek, beeld, een bijzondere plek voor de uitvaart. Ik denk flexibel mee over de mogelijkheden. Bovendien ziet de familie tijdens het proces altijd een vertrouwd gezicht. Ik ben voor vragen altijd het aanspreekpunt.” Gerlinda denkt dat ze als vrouwelijke ondernemer net even die andere touch kan geven aan een uitvaart: ,,Ik ben makkelijk benaderbaar, laagdrempelig en praktisch ingesteld.”

NETWERK Voor een begrafenisonderneming is een netwerk van lokale ondernemers belangrijk om op die manier aan de wensen van de familie te voldoen, benadrukt Gerlinda; ,,Ik heb goede contacten met bijvoorbeeld bloemenzaken, maar ken ook bedrijven die sterk zijn in drukwerk. Daarnaast kan ik dankbaar gebruik maken van mijn familie en vrienden die mij rond en tijdens de uitvaart praktisch ondersteunen. En ik werk samen met een uitvaartondernemer die mij, afhankelijk van de wensen van de nabestaanden, faciliteert. Al die mensen zijn een belangrijke steun in de rug om dit mooie werk voor u te kunnen doen.”

,,Een ander belangrijk facet van mijn werk is nazorg. Ik help u graag verder met het uitzoeken van de gedenksteen of denk mee over een passend dankkaartje. Ook als iemand ergens tegenaan loopt sta ik klaar, omdat ik er wil zijn.”

Gerlinda Uitvaartzorg is voor iedereen bereikbaar, ook als u elders verzekerd bent of als u geen uitvaartverzekering hebt, kunt u bij haar terecht. Wilt u nader kennismaken met Gerlinda Mulder-Bouwman? Dat kan. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende ontmoeting. Gerlinda Uitvaartzorg werkt vanwege corona volgens de laatste RIVM-richtlijnen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie