Annerieke Bergman.
Annerieke Bergman. Jelita Scholing Photography
Ondernemer in beeld

Nieuw in Barneveld: schoonheidssalon Zensi Beauty in Balance

1 oktober 2020 om 18:33 Zakelijk

BARNEVELD Barneveld is een nieuwe schoonheidssalon rijker: Zensi Beauty in Balance van eigenaresse Annerieke Bergman. Zensi biedt in een warme, huiselijke omgeving aan de Orlofflaan een combinatie van ontspanning en huidverzorging. Maar Annerieke is vanuit haar vakgebied van meer markten thuis.


Annerieke is trots op haar pas geopende salon. Bij binnenkomst voel je je direct thuis. Hier is duidelijk veel werk verzet: ,,De salon beschikt over een eigen ingang, toilet, wachtkamer en natuurlijk de behandelruimte. De naam Zensi is een combinatie van het Italiaanse ‘Sensi’ en ‘Zen’. De betekenis hiervan spreekt voor het doel wat ik wil bereiken tijdens mijn behandelingen: zintuigen prikkelen. Het woord ‘Zen’ maakt de rustgevende combinatie compleet.”

VRAGEN Belangrijk bij de start van een behandeling bij Annerieke is de vraagstelling van de klant. Waar heb je behoefte aan, wat zijn je klachten of wensen. Op basis van een paar korte vragen probeer ik je doel samen te vatten en ontspanning te integreren in een van de behandelingen. Tijdens de behandeling draai ik graag een stukje passende muziek.”

Annerieke: ,,Ik sta vrolijk in het leven. Ben zorgzaam. Ik zie mezelf als enthousiast en ben gedreven in wat ik doe. Daarnaast ben ik erg nieuwsgierig, reis ik veel en sta ik ook graag in de keuken. Verder beschik ik over genoeg empathisch vermogen om je snel te leren kennen en te begrijpen waar jouw wensen liggen, zodat ik een passende behandeling kan aanbieden.”

AANBOD Zensi Beauty in Balance heeft meerdere behandelingen in het aanbod. Van Discovery Consult, Total Senses, Complete Senses, Basic Senses, Bindweefselmassage tot een acne behandeling (wordt vergoed bij een aanvullende verzekering). Daarnaast biedt Annerieke sportmassage en drukpuntmassage (Shiatsu) aan. Kijk op de website voor meer uitleg en details.

,,Verzorging van bruiden doe ik ook graag. Mijn voorliefde voor de uiterlijke verzorging van bruiden, gasten op de bruiloft of de bruidegom is enorm. Er is niks mooiers dan de hand leggen aan iemands ‘mooiste versie van zichzelf’.”

KENNISMAKEN Om je kennis te laten maken met Zensi Beauty in Balance biedt Annerieke nu een aantrekkelijke kennismakingsactie: ,,Een Discovery Consult voor 50 euro (50 minuten). Je bent van harte welkom in mijn praktijk. Ik wil je graag leren kennen.”

Zensi Beauty in Balance. Orlofflaan 2 in Barneveld. Telefoon: 06-3968 5384.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie