Afbeelding
Pauw Media
Ondernemer in beeld

JonkerFieret: Denk ook aan uw partner

15 oktober 2020 om 17:39 Zakelijk

BARNEVELD JonkerFieret is al jaren het betrouwbare adres voor efficiënte accountancy en administratie. Dat is de kern, maar het team van JonkerFieret gaat een stapje verder om ondernemers een belangrijke steun in de rug te geven. Een van de vele diensten is het in eigen huis ontwikkelde ‘Noodopvolgingsplan’. Een houvast voor partners van ondernemers. Belastingaccountant/adviseur Albert Fieret legt het uit.

Iedere ondernemer heeft het in zich. Kijken naar de toekomst. De stip op de horizon in 2021 in het vizier houden. Juist nu in de coronacrisis. Waar sta ik en wat moet ik doen om overeind te blijven of misschien zelfs te groeien. Het team van JonkerFieret kent en waardeert die ondernemersgeest die zo kenmerkend is voor Barneveld en de wijde omgeving. Maar wat gebeurt er eigenlijk als u wegvalt?

INZICHT Albert Fieret: ,,Als een ondernemer onverwacht overlijdt, los van het rouwproces uiteraard, zijn twee belangrijke vragen cruciaal voor de achterblijvende partner: kan ik nog wel in mijn eigen huis blijven wonen? Hoeveel belasting moet ik nog betalen? Om het uw partner dan zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij daarom het ‘Noodopvolgingsplan’ in het leven geroepen. Een plan met daarin het totaaloverzicht van de financiële positie van uw onderneming en het advies over de te nemen vervolgstappen. Uw partner krijgt op deze manier snel inzicht in de huidige stand van zaken en in wat er allemaal in gang moet worden gezet. Dat is vaak al een hele last minder, is onze ervaring.”

BUNDELING In dit ‘Noodopvolgingsplan’ bundelt JonkerFieret de krachten van alle financiële adviseurs (notaris, verzekeringsadviseur, accountant) in één duidelijk overzicht. ,,Op basis van al deze gegevens, geven wij een passend advies waar uw partner mee aan de slag kan. Alle vragen die uw partner in een dergelijke situatie kan hebben, worden besproken.”

Het ‘Noodopvolgingsplan’ is een uniek product en naslagwerk, door Albert Fieret zelf bedacht en ontwikkeld: ,,Het is een boekwerkje in heldere en begrijpelijke taal. Stap voor stap leggen we uit wat het voor u en uw partner betekent. Het plan is overigens niet alleen voor actieve ondernemers, ook voor eigenaren van stamrecht-bv’s of onroerend goed-bv’s.”
Meer weten? Neem gerust contact op met JonkerFieret voor vrijblijvende informatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie