Van links naar rechts: Rineke Pater, Arianne Verbeek, Burgitte Schreuder, Rosanne van Ginkel, Arjanne van de Brand en Gerritha van de Bruinhorst  (archieffoto).
Van links naar rechts: Rineke Pater, Arianne Verbeek, Burgitte Schreuder, Rosanne van Ginkel, Arjanne van de Brand en Gerritha van de Bruinhorst (archieffoto). Visburgt
Ondernemer in beeld

Nieuwe standplaats Visburgt in Barneveld

22 oktober 2020 om 08:12 Zakelijk

BARNEVELD De Visburgt verhuist per vrijdag 23 oktober van de plek bij de Karwei naar de parkeerplaats van de Welkoop. Deze locatie is ook gelegen aan de Van Zuijlen van Nieveltlaan in Barneveld.

Burgitte: ,,De reden van de verhuizing is een hele praktische. Onze kraam stond naast een oliebollenkraam. In de praktijk bleek dat een lastige combinatie. En laten we eerlijk zijn, de bakluchtjes verschillen nu eenmaal heel veel. In goed overleg met de collega-ondernemer van de oliebollenkraam heb ik besloten mijn verkooppunt te verplaatsen naar het parkeerterrein, waar ik met open armen ben ontvangen. Het is een goede plek waar we graag onze vaste bezoekers ontvangen voor goede verse vis.”

TWEEDE KAR Het team van Visburgt zit in een flow. In een jaar tijd heeft Visburgt de verkooppunten in Barneveld en omgeving verder uitgebreid: ,,Begin mei hebben we de viskar van ’t Visnet overgenomen, waardoor we nu beschikken over twee wagens”, vertelt Burgitte enthousiast als altijd.

Kenmerkend voor Visburgt is de combinatie van gezelligheid en lekkere verse vis, merkt Burgitte: ,,Het is vaak een gezellige boel. We zien steeds meer vaste gezichten en de sfeer is gemoedelijk, ook bij de klanten onderling. Een viskar bevordert het samenzijn. In deze tijd van corona is dat best een uitdaging, maar we hebben alles goed ingericht zodat we op afstand toch veilig vis kunnen verkopen.”

Burgitte vindt het voor sommige collega-ondernemers een zware tijd: ,,Hardwerkende ondernemers, bijvoorbeeld in de horeca, hebben het nu zwaar. Wij wensen ze allemaal veel sterkte toe.”

ACTIE Om de verhuizing te vieren heeft Burgitte, samen met Welkoop, een welkomstactie bedacht. Een familiezak kibbeling (500 gram) met saus, plus een voedselpakket voor de vogels, kost op vrijdag 23 oktober slechts tien euro.

STANDPLAATSEN De versgebakken vis en/of vette gezonde vis van Visburgt is overal te vinden. Barneveld: Jansen Tweewielers (dinsdag), Harselaar t.h.v. Bettink Serviceteam (woensdag), Welkoop (vrijdag), De eerste Barneveldse Houthandel (vrijdag). Verder staat Visburgt ook in Wekerom, Voorthuizen, Kootwijkerbroek en Elspeet. Kijk voor de exacte tijden en locaties op de website.

Visburgt. Telefoonnummer: 06-17421671. Email: info@visburgt.nl Website: www.visburgt.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie