Rien Buitink (links) en Ernesto Kooij heten iedereen welkom in de sfeervolle showroom.
Rien Buitink (links) en Ernesto Kooij heten iedereen welkom in de sfeervolle showroom. Bianca Jonker
ONDERNEMER IN BEELD

Nieuwe showroom Van Manen Slaapkamers in Barneveld

4 september 2020 om 15:42 Zakelijk

BARNEVELD Het Van Manen Woon Thema Centrum in Barneveld is een mooie speciaalzaak rijker. Sinds afgelopen dinsdag heeft van Manen Slaapkamers hier de deuren geopend. Bij de beddenspeciaalzaak kunt u terecht voor uw droombed met alles erop en eraan. De verkoopadviseurs Ernesto Kooij en Rien Buitink ontzorgen u van a tot z voor het perfecte bed.

Na een eerste rondgang door de showroom (600 m2) boordevol inspiratie is het snel duidelijk. Van Manen Slaapkamers is meer dan een beddenzaak alleen. Ernesto: ,,Uiteraard vindt u bij ons verschillende boxsprings en ledikanten, maar we bieden ook lattenbodems, matrassen, nachtkastjes, diverse soorten kasten om de slaapkamer compleet te maken en beschikken we over een grote collectie bedlinnen.”

ADVIES Rien: ,,Persoonlijk advies staat met stip op een. Iedereen is verschillend en heeft zijn of haar eigen wensen als het om slapen gaat. Dat begrijpen wij als geen ander. Door onze jarenlange ervaring nemen wij u mee aan de hand om uw bed en/of compleet ingerichte slaapkamer uit te zoeken waar u jarenlang plezier van zult hebben. Naar wens maken wij gebruik van een speciaal (3d) programma. Dan kunt u precies zien hoe uw slaapkamer er straks uitziet.”
Ernesto: ,,Naast bedden verkopen wij ook op maat gemaakte linnenkasten. Daarvoor werken wij nauw samen met een vakkundig interieurbouwbedrijf. Feitelijk zijn wij in staat een volledige slaapkamer in te richten, compleet met installatie en afwerking. Voorafgaand aan de aanschaf en plaatsing komt een van onze teamleden bij u thuis langs om alles eerst goed op te meten. De installatie vindt plaats door onze eigen monteurs. Wij nemen alles uit handen zodat u er verder geen omkijken naar heeft.”
Met merken als Steel & Stockings, Velda en Serta, de laatste bekend als vaste leverancier van luxe hotelketens Hilton en Marriott, is een hoogwaardig kwalitatief assortiment ingericht. ,,De echte liefhebbers kunnen bij ons ook terecht voor Mérens natuurlijk slapen. Deze Nederlandse fabrikant werkt vooral met natuurlijke grondstoffen als lokaal verbouwde hennep, wol van Texelse schapen en paardenhaar. Deze handgemaakte bedden zijn een echte aanrader”, vult Rien zijn collega aan.”

OPENINGSACTIE Om de opening te vieren is er een aantrekkelijke kennismakingsactie. Ernesto: ,,Als u een bed aanschaft en dit artikel uit de krant meeneemt mag u bedlinnen uitzoeken ter waarde van 500 euro.”


Ernesto en Rien heten u van harte welkom in de showroom. Zij dragen graag een steentje bij aan een onbezorgde nachtrust, zodat u met het juiste been uit bed stapt.
Van Manen Slaapkamers. Doctor W. Dreeslaan 2, 3771 RW Barneveld. T: 0342-425738. I www.vanmanenslaapkamers.nl

advertentie
advertentie