Fietsenmaker Johan Bij de Vaate lanceert een nieuwe haal- en brengservice.
Fietsenmaker Johan Bij de Vaate lanceert een nieuwe haal- en brengservice. Pauw Media
Ondernemer in beeld

Nieuw: haal- en brengservice Bij de Vaate

22 oktober 2020 om 20:10 Zakelijk

BARNEVELD De coronacrisis is een uitdaging voor ons allemaal, maar zorgt ook voor creativiteit. Johan Bij de Vaate is een actief ondernemer. Hij ziet altijd kansen om zijn klant van dienst te zijn, één van zijn belangrijkste drijfveren. Bij De Vaate 2 Wielers vernieuwt vanaf nu zijn ophaal- en brengservice om uw fiets te repareren of om een nieuwe fiets aan te schaffen.

,,Door corona is er sprake van een deurbeleid en hebben we, afhankelijk van de branche, te maken met een maximumaantal bezoekers. Begrijpelijk en logisch, maar ik merk ook dat mensen het bezoek uitstellen, terwijl ze wel graag met hun fiets de weg op willen. Met de vernieuwde ophaal- en brengservice zorg ik er graag voor dat u toch mobiel blijft”, zegt Johan.

NAZORG De nieuwe service van Bij De Vaate 2 Wielers is eenvoudig en effectief: ,,Stel u heeft een storing aan uw e-bike of schoolfiets, een lekke band of een ander probleem met de fiets, bel of stuur een berichtje. Dan kom ik, of mijn collega, langs en haal uw fiets op. Als u de fiets snel nodig heeft haak ik hierop in door ook snel te handelen. Of zorg ik in overleg voor een leenfiets. Onlangs belde iemand me op die onderweg naar school was, en langs de weg stond. De band was lek. Langs de weg is het probleem opgelost en kon de klant de weg weer snel vervolgen.”

NIEUWE FIETS Bent u op zoek naar een nieuwe fiets maar blijft u liever thuis? Johan bespreekt graag de mogelijkheden in uw eigen vertrouwde omgeving. Op veilige afstand natuurlijk: ,,E-bikes worden steeds populairder. Jong en oud rijden er graag mee. Ik zorg graag voor een passende fiets die aansluit bij uw fietsdoel (werk, school, recreatief). Zo’n adviesgesprek aan huis is praktisch en persoonlijk.”

BEREIKBAARHEID Gewoon langskomen kan natuurlijk altijd. De openingstijden (werkplaats en winkel) van Bij de Vaate 2 Wielers zijn: maandag van 08.00 - 17.30 uur en zaterdag van 08.00 - 16.00 uur. ,,Vanwege de toenemende drukte hoop ik de openingstijden op korte termijn verder uit te breiden. Ook kunt u altijd bellen of een berichtje (WhatsApp) sturen voor een vraag of het maken van een afspraak.” Johan vindt service verlenen belangrijk: ,,Veel mensen hebben daar op dit moment behoefte aan, en ik vind het leuk om te doen. Helpen en zoeken naar oplossingen. Dat stukje nazorg bied ik u graag aan.”

Bij de Vaate 2 Wielers. Wilhelminastraat 71 in Barneveld. T: 06-43128346. E: johanbdv@hotmail.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie