Afbeelding
Foto: Pixabay

4x ideeën voor een onvergetelijk bedrijfsuitje

28 september 2023 om 10:49 Partnercontent

Ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van het volgende bedrijfsuitje? Dan is het goed om te porberen om een uitje te organiseren dat alle deelnemers zich nog lang zullen herinneren. Dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Zoek je nog ideeën voor een onvergetelijk bedrijfsuitje? Wij sommen ze hieronder voor je op!

Escape room

Een activiteit die het overwegen waard is als je op zoek bent naar een bedrijfsuitje dat niet snel vergeten wordt, is een escape room. Zoals de naam al aangeeft, is het bij deze activiteit de bedoeling dat je ontsnapt uit een kamer. Dat doen jij en je collega’s door raadsels en puzzels op te lossen. Soms is het zelfs mogelijk om als teams tegen elkaar te strijden, om te ontdekken welk team het snelst kan ontsnappen uit de kamers. Escape rooms zijn er in talloze soorten. Of je nu op zoek bent naar een spannende escape room of liever de geschiedenis induikt, het is allemaal mogelijk.

VR experience

VR is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden en biedt een bijzondere ervaring. Dit is dan ook absoluut iets wat je met je collega’s kunt doen. Tijdens een VR experience krijgen jij en je collega’s de unieke kans om door coole virtuele werelden te reizen of virtual reality spelletjes te spelen. Deze ervaring is er eentje die jullie hoe dan ook niet snel meer vergeten. Als je hier enthousiast over bent, neem dan een kijkje bij VR Eindhoven. Een VR experience is in sommige gevallen ook op een zelfgekozen locatie mogelijk!

Boottocht

Als je op zoek bent naar een onvergetelijk bedrijfsuitje, is ook een boottocht een aanrader. Een boottocht biedt de kans om een toffe locatie vanaf het water te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan mooie steden als Amsterdam, Haarlem of Alkmaar. Ga je voor een boottocht met het personeel, dan heb je vaak diverse mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een borrelboot, maar ook voor bijvoorbeeld een boottocht inclusief diner. Dit uitje maakt het mogelijk om heerlijk te varen onder het genot van wat lekkers. Gezelligheid gegarandeerd!

Workshop

Nog een idee voor een geweldig uitje met het bedrijf, is het volgen van een workshop. Hier kun je heel origineel mee zijn, want er zijn tal van workshops te vinden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een kookworkshop, maar ook aan een workshop schilderen, cocktails maken, een lokale lekkernij creëren of dansen. Met een leuke workshop krijgen jij en je collega’s de kans om creatief bezig te zijn en veel plezier te beleven samen.

Van VR op locatie tot een toffe workshop, er is genoeg leuks om te organiseren voor het volgende uitje met je bedrijf. Deze ideeën geven je wellicht wat meer inspiratie!

advertentie
advertentie