Afbeelding
Foto door Artem Podrez via Pexels

Bedrijfskleding voor jouw bedrijf

17 september 2021 om 14:38 Partnercontent

Jouw bedrijf, daar ben je natuurlijk erg trots op en je wilt graag dat iedereen het bedrijf leert kennen. Wat voor soort bedrijf je ook hebt, bedrijfskleding komt bijna altijd aanbod. Het zorgt ervoor dat jouw werknemers zichtbaar zijn voor (potentiele) klanten, het zorgt ervoor dat de werknemers in een werksfeer komen en het zorgt voor samenhorigheid onder de werknemers. Daarnaast zijn de werknemers in deze kleding wandelende reclameborden voor jouw bedrijf, en dat terwijl ze gewoon hun werk aan het doen zijn. Er zijn vele verschillende opties voor het uitkiezen van bedrijfskleding, hierdoor heb je genoeg opties om te kiezen wat er past bij jouw bedrijf.

Welke bedrijfskleding past bij jouw bedrijf?

Om welke kledingstukken het ook gaat, het is natuurlijk het leukste als het logo van het bedrijf op de werkkleding komt te staan. Hierdoor zijn de werknemers duidelijk zichtbaar voor klanten en ook voor potentiële klanten, en zo kunnen ze natuurlijk ook nog eens tijdens hun werkzaamheden reclame maken voor het bedrijf. Je kunt natuurlijk verschillende soorten werkkleding bedrukken met het logo en eventuele extra informatie van het bedrijf zoals bijvoorbeeld een website of een telefoonnummer. Dit kan op bijna elk soort kledingstuk. Je kunt natuurlijk een trui of t-shirt bedrukken, maar ook jassen en broeken kunnen bedrukt worden met verschillende soorten bedrukkingen. Zowel voor mannen als vrouwen kleding kan je kiezen voor een mooie bedrukking die past bij de stijl van jouw bedrijf. Zo is jouw logo niet te missen en vallen jouw werknemers goed op wanneer zij de deur uitgaan. Je zou dit eventueel nog zelfs kunnen doortrekken naar het bestickeren van de bedrijfsauto’s, zo kunnen de mensen niet meer om jouw bedrijf heen en val je goed op.

Wat kan je nog meer doen?

Als je het niet mooi, leuk of handig vindt om werkkleding te laten bedrukken met een logo, tekst of informatie dan kan je er altijd nog voor kiezen om op een andere manier te zorgen voor een eenheid binnen het bedrijf. Kies er dan bijvoorbeeld voor om de werknemers t-shirts, truien of overhemden te laten dragen in de bedrijfskleuren. Zit er bijvoorbeeld rood in het logo van het bedrijf en gebruiken jullie deze kleuren ook in bijvoorbeeld de verpakkingen? Kies er dan voor om de werknemers zich te laten kleden in deze kleur, zo creëer je zonder gebruikt van het logo alsnog een eenheid binnen het bedrijf.

advertentie
advertentie
advertentie