Afbeelding
Foto iStock

Last minute babyshower regelen? Dé tips!

3 februari 2023 om 08:00 Partnercontent

Tegenwoordig heeft iedereen het druk en leven we in de waan van de dag. De grote nachtmerrie van velen is dat we bepaalde zaken uit het oog verliezen. Een voorbeeld hiervan is het vergeten van de verjaardag van je moeder of je eigen trouwjubileum. Maar wat nog erger is, is het vergeten van een eenmalig evenement. Een gebeurtenis waarvan er eigenlijk wel wordt uitgegaan dat jij hier iets aan doet. Een voorbeeld hiervan? Een vrijgezellenfeest of babyshower voor je beste vriendin. Maar geen paniek, ook last minute valt hier vaak nog snel iets te regelen. Hier de to-do lijst die je dan moet afvinken.

De gastenlijst

Het kan lastig zijn om tot een geschikte gastenlijst te komen. Wanneer er tijdnood is, is het aan te raden niet te selectief te zijn. Niks zo erg dan een babyshower waar niemand komt opdagen. Ga altijd voor de beste vriendinnen, (schoon)zussen, eventueel de moeder en wellicht collega’s waar iemand bevriend mee is. Doe hier goed onderzoek naar. Maak meteen een appgroep aan én een datumprikker. Wacht niet te lang met het kiezen van een definitief moment, dan kun je verdergaan met plannen. Over dat plannen gesproken, doe de organisatie altijd samen met iemand, zodat er een back-up is bij ziekte. Zou zonde zijn als het niet doorgaat omdat je toevallig net die dag niet goed bent!

De plek

Nu je weinig tijd hebt, raden we je niet aan zelf in de keuken te gaan staan of allerlei cateraars in te huren. Ga voor de eenvoudige optie en reserveer een goed restaurant wat hier ervaring mee heeft. Kies voor een High Tea in Amstelveen bijvoorbeeld, lekker centraal gelegen wat erg belangrijk is voor alle gasten. De kans is groot dat die overal vandaan moeten komen namelijk. Past de middag niet? Ga dan gewoon voor een restaurant in Amstelveen De tijd maakt dan niet uit, het gaat om het idee.

Het thema

Om een babyshower er als een goed voorbereid feest uit te laten zien is het slim om één thema te kiezen. Of dit nu pluche roze of sporty spice is, het gaat erom dat iedereen die komt in dezelfde kleuren en stijl komt. Dit zal de zwangere extra verrassen en niks zal doen vermoeden dat het last minute georganiseerd is.

Kortom, het is nooit te laat alsnog een babyshower te organiseren. Met bovenstaande trucjes ben jij snel klaar met een feestelijk resultaat!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie