Afbeelding
Foto via Refurbished.nl

Verduurzaming van je huis met refurbished

8 maart 2023 om 09:30 Partnercontent

Je leest steeds vaker over duurzaamheid en dat we meer ons best moeten doen om CO2-uitstoot te verminderen. Maar wist je dat een duurzaam huis ook zorgt voor financieel voordeel. Wij vertellen je daar graag meer over!

Help het milieu een handje mee

Je eigen huis verduurzamen kan op verschillende manieren. Verduurzaming in je huis begint al met het isoleren van je huis om de warmte in huis te houden. Het kiezen van een duurzame energieleverancier dat is stap 2. Je kunt er ook voor kiezen om je eigen stroom op te wekken. Dit kan met onder andere zonnepanelen of een zonneboiler. Dit is een eenmalige investeren, die je veel geld kan besparen. Maak ook gebruik van LED-lampen en zorg voor meer zuinigheid in het huis. Naast het kiezen van een energiebron, energieleverancier en LED-lampen, is het handig om te kijken naar duurzame producten. Dit kun je stap 3 noemen. Kies voor shampoo bars, herbruikbare wattenschijfjes, herbruikbare drinkflessen, refurbished elektronica etc. Dat laatste daar gaan we dieper op in, want niet iedereen is bekend met refurbished en dat is toch wel een gemiste kans.

Refurbished elektronica

Refurbished betekent letterlijk ‘gereviseerd’. Dit is een bekende term in de IT-wereld. Deze producten zijn vaak afkomstig uit het bedrijfsleven of restvoorraden en zijn in goede staat. Denk hierbij aan laptops, smartphones en tablets. Door deze producten te hergebruiken verleng je de levensduur. Bij het produceren van elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor refurbished dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een iPhone 12, omdat deze iPhone een dubbele 12MP camera heeft waarmee je veel mooie foto’ kunt maken? Kies dan voor een refurbished versie. Je bent niet alleen goedkoper uit, maar je helpt het milieu ook een handje mee. Twee vliegen in één klap! Kortom maak je gebruik van onze 3 stappen, dan weet je zeker dat je goed bezig bent en heel wat euro’s kunt besparen.

Refurbished webshop

Bij een refurbished webshop staat duurzaamheid centraal. Daarnaast vind je ook diverse elektronica voor een goede deal. Een refurbished webshop controleert al haar producten voordat deze weer opnieuw wordt aangeboden. Bij Refurbished.nl heb je een groot assortiment van diverse merken zoals, Apple, Samsung, Sony en nog veel meer. Refurbished.nl controleert al haar producten op minimaal 50 punten. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop en kun je profiteren van gratis verzending. Zo heb je altijd een goede deal te pakken, die ook nog eens duurzaam is!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie