Afbeelding
Foto Unsplash

Met een werkspijkerbroek werkt u pas echt comfortabel!

30 januari 2023 om 15:33 Partnercontent

Wilt u aan het werk in een broek die prettig zit, netjes staat, maar ook geschikt is om in te werken? Kies dan voor een werkbroek spijkerbroek! Deze ziet er net wat alledaagser uit dan een gewone werkbroek, maar beschermt u nog steeds tegen de gevaren van uw werk. Een werkspijkerbroek is daarom onmisbaar in de kledingkast van elke hobbyklusser, maar ook in die van de echte vakman! De broek is goed te combineren met zowel nette werkkleding als een oud T-shirt, waardoor u deze voor verschillende gelegenheden kunt gebruiken. Of kijk meteen eens naar de werkjassen en truien van Bevazet! Op deze pagina vertellen we u meer over de voordelen van een werkspijkerbroek.

Werkspijkerbroek of gewone spijkerbroek?

De meeste klussers kiezen er eerst voor om een oude broek aan te trekken wanneer zij aan de slag gaan. Een oude spijkerbroek is in dit geval vaak favoriet. Maar eigenlijk is dit helemaal niet handig! Het is natuurlijk logisch dat u geen nieuwe broek aandoet wanneer u gaat werken. Het nadeel van een oude spijkerbroek is echter dat deze vaak niet meer zo stevig is. De broek zal waarschijnlijk al sporen van slijtage hebben, zoals gaten of stukken stof die al een stuk dunner zijn geworden. Daardoor is hij niet meer zo veilig en zal hij sneller stukgaan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Door te kiezen voor een speciale werkspijkerbroek, komt u netter voor de dag én werkt u veiliger.

Werk veiliger met een werkspijkerbroek

Een werkspijkerbroek werkt veiliger, omdat deze gemaakt is van stof die tegen een stootje kan. Wanneer u werkt met gevaarlijke stoffen of apparatuur, zoals bijvoorbeeld scherpe zagen of met vuur, dan wilt u wel dat uw huid goed is beschermd. De juiste werkkleding helpt u hierbij. Door een werkspijkerbroek te dragen, zit er een extra laag tussen u en de gevaren, waardoor er bij een foutje niet meteen een ongeluk gebeurt. Een gewone spijkerbroek kan u hier niet tegen beschermen en zal eerder hitte of bijtende stoffen doorlaten, zeker wanneer de broek wat ouder is. Zet uw eigen veiligheid voorop en kies daarom voor een werkspijkerbroek!

Casual maar toch professioneel

Het voordeel van een werkspijkerbroek is dat deze nog steeds casual overkomt. Daardoor voelen de meeste mensen zich meer op hun gemak in een spijkerbroek dan in werkkleding die misschien wat officiëler overkomt. Zeker wanneer u ook veel thuis klust, is een werkspijkerbroek dus ideaal. U heeft niet het gevoel ‘overdressed’ te zijn, maar u bent toch professioneel bezig omdat de broek geschikt is om in te werken. Dat is belangrijk voor uw veiligheid.

Meer bewegingsvrijheid met een werkspijkerbroek

Een werkspijkerbroek geeft u veel meer bewegingsvrijheid. Waar andere werkbroeken of normale spijkerbroeken soms wat stijf kunnen zitten, is de werkspijkerbroek erop gemaakt om in te bewegen. Zeker wanneer u kiest voor een werkbroek van stretchstof! Wanneer u tijdens uw werk veel aan het bukken, knielen of buigen bent, is het belangrijk dat uw broek meebeweegt. Met de werkspijkerbroeken van Bevazet weet u zeker dat u zich optimaal kunt bewegen zonder in de knel te komen. Dat werkt wel zo prettig!

Werkspijkerbroek combineren

Een ander groot voordeel van een werkspijkerbroek is dat deze met allerlei soorten kleding is te combineren. Werkt u lekker thuis? Dan kunt u gewoon een T-shirt boven de broek dragen. Gaat u naar een klant? Dan kunt u kiezen voor een overhemd of een werkshirt. Omdat een spijkerbroek zo makkelijk te dragen is met allerlei soorten kleding, zijn de combinaties eindeloos. Bij Bevazet verkopen we daarom niet alleen werkspijkerbroeken, maar ook veel andere soorten bedrijfskleding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Werktruien;
  • Werkjassen;
  • Werkoveralls.

Wilt u dus meteen de werkspijkerbroek combineren met overige geschikte werkkleding? Vraag dan een gehele kledinglijn aan bij Bevazet! Zo kunt u meteen uzelf of uw medewerkers in passende werkkleding steken. Dat staat professioneel, zit lekker en ziet er mooi uit.

Werkspijkerbroek bedrukken

Wilt u graag kleding die wat persoonlijker is? Dan kunt u ervoor kiezen om uw werkspijkerbroek te laten bedrukken! Dit kan heel subtiel maar ook lekker opvallend. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om klein het logo van uw bedrijf op de broek te laten drukken. Of wat dacht u van het telefoonnummer op de gehele broekspijp, zodat klanten u gemakkelijk kunnen bereiken? Wat u ook zoekt, bij Bevazet is het mogelijk! Het is aan te raden om te kiezen voor een kleur die goed afsteekt tegen de broek zelf. Bijvoorbeeld witte letters wanneer u kiest voor een donkere spijkerstof. Zo bent u extra zichtbaar!

Overige bedrijfskleding

Naast werkspijkerbroeken, kunt u bij ons ook terecht voor andere soorten bedrijfskleding. Wat dacht u bijvoorbeeld van degelijke werkjassen? Zo hebben wij werkjassen voor alle soorten weersomstandigheden, zodat u ook in de kou of in de regen goed aan het werk kunt. Of wat dacht u van korte werkbroeken, zodat u ook in de zomermaanden in de juiste kleren aan het werk kunt? Maar ook voor kleding die lekker opvalt, zoals veiligheidsjassen of jacks, kunt u bij ons terecht. Bescherm uzelf tegen gevaren op de werkvloer en kies voor kleding die daarbij helpt! Weet u niet precies wat u nodig heeft, dan is dat geen probleem. Wij denken graag met u mee en ontzorgen u volledig. Voor de beste bedrijfskleding zit u goed bij Bevazet.

Bekijk gauw het hele assortiment!
Wilt u meteen een werkspijkerbroek bestellen of liever eerst het gehele assortiment van Bevazet bekijken? Bezoek dan de rest van de website, of kom een keertje langs in onze showroom! Dan kunt u onze werkkleding in het echt bekijken en meteen de kwaliteit van Bevazet zien en voelen. Al onze werkkleding is gemaakt van duurzaam materiaal wat bedoeld is om lang mee te gaan. Daardoor hoeft u minder vaak nieuwe kleren aan te schaffen en weet u zeker dat de kleding, zoals een werkspijkerbroek, tegen lichte beschadigingen kan. Dat maakt Bevazet dé bedrijfskledingspecialist van Nederland! Het maakt ons niet uit of u slechts één broek wilt bestellen of een volledige garderobe, bij ons staat elke klant op één. Daarom kiest u voor Bevazet!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie