Afbeelding
Foto: Pexels

Deze werkspijkerbroek is geschikt voor iedere dakdekker

10 juni 2022 om 07:17 Partnercontent

Die prachtige boerderijen in de Alblasserwaard met rieten daken. Of die strakke daken met dakpannen op de moderne rijtjeshuizen die her en der oppoppen. Allemaal staaltjes werk van de dakdekkers. Als jij dit beroep uitoefent, heb je het druk. Veel mensen maken graag gebruik van je diensten. Dakdekkers werken door weer en wind en het hele jaar buiten. Als je door kunt werken, is dit fijn. Zeker omdat je te maken hebt met een strakke planning. Wat is nu een veilige werkbroek voor dakdekkers? Maak dan kennis met de werkspijkerbroek! Stevige kwaliteit in een soepel dessin. Eentje die jouw je werk laat doen, door weer en wind.

Voldoet aan alle veiligheidseisen

Je werkt op grote hoogte. de werkboeken voor dakdekkers uit ons assortiment voldoen aan alle veiligheidseisen. Want veilig en comfortabel je werk doen, dat past bij onze missie. 

Zo weten we dat je gedurende de dag vaak in geknielde houding moet werken. Of dat je schoenen optimale grip nodig hebben om op de latten van het dak te blijven staan. De werkspijkerbroek voor dakdekkers moet een goede isolerende én ventilerende werking hebben.

In de koudere maanden is het essentieel dat je broek je warm houdt. Als het regent dat je niet afkoelt. Zo voorkom je de kans op verkrampte en koude spieren. Je hebt als dakdekker te maken met flink wisselende weersomstandigheden. Deze bedrijfskleding houdt hier rekening mee. 

Geeft optimale bewegingsvrijheid

Je werkkleding moet je lichaam warm houden als het kind is. En zweet goed afvoeren zodat je lichaam niet afkoelt. Daarnaast is een optimale bewegingsvrijheid ook nodig. Van het klimmen op de steiger tot de ladder en het afdalen op dak. Allemaal zaken die soepel moeten kunnen gebeuren. Een werkbroek jeans van stretch zorgt ervoor dat je broek met al je bewegingen meebeweegt. 

Geen stugge stof dus die je tegenhoudt om een flinke afdaling te maken. Van het maken van de nok, de schoorsteen verwijderen tot het hele dak met riet bekleden. Met de juiste outfit draai jij je hand er niet voor om.

Beschermd tegen invloeden van de zon

Er zijn werkbroeken voor dakdekkers die je beschermen tegen invloeden van de zon. Hoe hoger de werkplek, hoe feller de straling van de zon. Belangrijk dus dat dit in de werkkleding van jou als dakdekker verwerkt is. Dit wordt ook wel UV beschermende kleding genoemd.

Door UV beschermende werkbroeken en bovenkleding te dragen, geef je jouw lichaam een optimale bescherming tegen de zon. Inmiddels weten we ook hoe schadelijk de zon voor je huid kan zijn. Dit is een tweede voordeel van het dragen van een UV beschermende broek.

Mocht je veel zweten op een warme dag, dan is het aan te raden om je bovenkleding te verwisselen. Het blijkt dat kleding die met zweet of water in contact komt, het effect van de UV bescherming doen verminderen. De kleding kan wel in de wasmachine. Volg hiervoor het was voorschrift op. 

Heeft kniebescherming in de broek 

Omdat je veel knielend werk te doen hebt, afgewisseld door klimmen en staan, is een broek met kniestukken nodig. De kniestukken zorgen allereerst voor demping. Zeker op daken heb je geen gelijke ondergrond. Door het kniestuk kun je comfortabel werken. Ook de kou die van de ondergrond komt, voel je met een werkbroek met kniestukken niet.

Je knieën zullen je dankbaar zijn. Optimale bescherming en comfortabel in een zittende of geknielde houding werken? Dat lukt met de juiste kniebescherming en werkbroek. Fysiek zwaar werk hoeft niet ten koste te gaan van je gezondheid. Laat staan van je werkplezier. Met de juiste kleding is iedere klus te doen. 

De ideale werkbroek zorgt ervoor dat jij je handen vrij hebt

Natuurlijk zorgt dé werkbroek naast bescherming en draagcomfort ook voor praktische hulp. Al je gereedschap eenvoudig in je werkbroek opbergen. Zodat jij je handen vrij hebt. Om te klimmen van de ladder, een stukje te verschuiven op het dak of een rondje om die schoorsteen heen te lopen.

In de werkbroek zitten meerdere zakken. Eenvoudig bij de tang, meetlat of je opschrijfboekje kunnen. In een andere zak je handschoenen gebruiken. Ook materiaal heb je altijd bij je. Door een druk of ritssluiting weet je zeker dat je spullen op een veilige plek zitten. Het ontwerp van de broek is zo bedacht dat praktisch werken én voldoende opbergmogelijkheden optimaal samen gaan. 

Advies nodig? Neem contact met ons op!

Bevazet heeft een ruime ervaring op het gebied van het leveren van de beste werkkleding. Wij bieden een volledige outfit aan. Van schoenen tot werkbroeken en shirts. Hierdoor hebben wij altijd een passende werkbroek voor jou in ons assortiment. Tegen scherpe prijzen en met de zekerheid dat jouw werkkleding goed draagt. Daarmee bedoelen we ook dat deze outfit lang meegaat.

Als extra service kun je bij Bevazet je werkkleding ook laten bedrukken. Met je bedrijfsnaam of logo. Mocht je werken bij een huis of nieuwbouwproject, dan zijn er vaak meerdere bedrijven tegelijk bezig. Een werktrui met bedrukking zorgt voor herkenbaarheid.

Daarbij maak je meteen reclame voor je bedrijf. Je kunt kiezen voor bedrukking of een logo die met borduren opgebracht wordt. Deze laatste geeft een extra chique effect. 

Klanten waarderen Bevazet om meerdere redenen. We geven professioneel advies waar je iets aan hebt. Daarnaast leveren we enkel producten die praktisch en van hoge kwaliteit zijn. Ook zijn we eerlijk. We geven advies op maat en vooral om jouw werk veilig en comfortabel te maken.

Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We voorzien je graag van advies over passende werkkleding.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie