Afbeelding
Foto Unsplash

Wat zijn de populaire kassasystemen in 2022?

3 juni 2022 om 13:37 Partnercontent

Of je nu in de horeca of de retail actief bent, een goed kassasysteem is cruciaal voor je bedrijfsvoering. Ben jij toe aan een nieuw kassasysteem dat meer van deze tijd, of begin je net en zoek je passende kassa software? We bespreken vijf kassasystemen die in 2022 populair zijn. Je kunt zelf ook kassasystemen vergelijken op Kassazaak.

MplusKASSA

MplusKASSA is bijzonder populair in Nederland en België. Dat komt onder andere omdat het een modulair systeem is waarbij je als gebruiker enkel de onderdelen hoeft af te nemen die je ook daadwerkelijk wilt gaan gebruiken. De software is zeer overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Ook is het systeem gemakkelijk te koppelen aan veel verschillende boekhoudpakketten, personeelsplanners en reserveringssystemen. De 24/7 persoonlijke support van het team achter MplusKASSA is ook een groot pluspunt van dit systeem.

Zettle

Zettle is de ideale oplossing voor mobiele bedrijvigheid. Het biedt een mobiele point-of-sale applicatie die te gebruiken is op een smartphone of tablet. De kaartlezers, die via Bluetooth of bekabeld verbonden kunnen worden, maken pin- en contactloze betaling mogelijk. Precies wat je nodig hebt voor bijvoorbeeld een food truck of een marktkraam.

SW Retail

Voor B2C verkoop, maar zeker ook voor de B2B markt, is de kassa software van SW Retail praktisch en populair. Deze software biedt een kassasysteem voor winkels, webshops en groothandels dat bedrijven in staat stelt efficiënt zaken als inkoop, verkoop en voorraad te regelen. Ook biedt het systeem overzichten die inzicht bieden in bedrijfsprocessen. Het systeem is volledig cloud-based en is koppelbaar met alle gangbare webshopsystemen.

Count-IT

Count-IT is een gebruiksvriendelijk kassasysteem dat zowel voor retail als voor horeca ingericht en gebruikt kan worden. Het biedt één systeem voor voorraadbeheer, order management, rapporten, klantbeheer en meer. Voor horeca maak je gemakkelijk een tafelindeling om rekeningen per tafel op te slaan. Ook ondersteunt Count-IT veel verschillende betaalmogelijkheden.

Lightspeed

In deze tijd waarin de economie zich snel verschuift richting online verkopen, is het verstandig om als retailer ook aan online verkoop te gaan doen. Om je winkels en online verkoop samen te integreren in hetzelfde systeem, is Lightspeed Retail POS een uitstekend kassasysteem om te gebruiken. Het is een all-in-one systeem dat voor zowel jou als ondernemer als voor je klanten voor een consistente beleving zorgt.

Natuurlijk zijn er nog meer kassasystemen om uit te kiezen. Vergelijk daarom uitgebreid alle mogelijkheden om het systeem te vinden dat past bij jouw wensen én je budget!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie