Afbeelding
Photo by Andie Gómez-Acebo on Unsplash

Trends in sieraden van dit moment

22 december 2021 om 15:06 Partnercontent

Draag je elke dag dezelfde sieraden en kan je wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan verder om op de hoogte te raken van de sieraden trends van dit moment. Zo vind je binnen no time jouw nieuwe blikvanger om je outfit helemaal mee af te maken. Of je nu op zoek bent naar elegante oorbellen voor de feestdagen, of een opvallende stoere ketting, met deze trends krijg je genoeg leuke ideeën voor jouw volgende sieraad! Wanneer je gaat shoppen, wil je het liefste zo snel en gemakkelijk mogelijk nieuwe aanwinsten in huis halen. Neem dan eens een kijkje bij sieraden van Finaste. Op de website zie je binnen één oogopslag allerlei hippe oorbellen, ringen, armbanden en kettingen voor een leuke prijs. Wanneer je jouw nieuwe sieraad hebt gescoord, kan je deze meestal nog dezelfde dag in huis verwachten!

Gepersonaliseerde sieraden

Deze trend is al lang bekend van de tijd van de BFF hartjes en de gegraveerde liefdeskettingen. De gepersonaliseerde sieraden wordt nu nieuw leven ingeblazen door veel meer leuke ontwerpen en mogelijkheden. Een gepersonaliseerd sieraad met de initialen van jouw lief of vriendin geeft extra diepgang aan iets wat je dichtbij draagt. Een gouden ketting met de voorletter van een dierbare maakt een anders simpele ketting toch een bijzonder sieraad met persoonlijke betekenis. Bij sieraden bij Finaste kan je een naam of initialen ook in een ketting, armband of ring laten graveren. Super leuk om cadeau te doen aan een ander of gewoon aan jezelf!

Kraaltjes voor een kleurrijk feestje

Ook deze trend is te herleiden naar onze jeugd. Kraaltjes zijn alleen lang niet bedoeld voor zelfgemaakte friendship bracelets, maar zijn ook voor de echte fashionistas bestemd. Het leuke van kraaltjes is dat de kleurencombinaties eindeloos zijn. Je kunt ze zo helemaal afstemmen op je stijl, stemming, of de start van een nieuw seizoen. Ga bijvoorbeeld voor een combinatie van warme herfstkleuren armbandjes en gouden oorbellen om je herfstlook helemaal mee af te maken. Je kunt kralen ook goed met elkaar combineren voor een speels effect. Zo kan je veel armbandjes dragen in combinatie met bijvoorbeeld gouden sieraden van Finaste om kleurrijk voor de dag te komen!

Pearls, pearls, pearls

Voor het dragen van parels hoef je zeker niet van adel te zijn. Ook wanneer je portemonnee niet zo dik is als die van de koningin, kan je genieten van de elegante flair die parels met zich meebrengen. Het kan wel een kunst zijn om parels goed met je outfit te combineren. Bij een kleurrijke stijl met drukke prints, zouden parels niet goed tot hun recht komen. Wanneer je zwarte jurkje of zakelijke outfit wel een eyecatcher kan gebruiken, geven parel sieraden je een extra verfijnde uitstraling!

 Met deze trends van dit moment kan je zelf op zoek naar de perfecte accessoire. Deze feestdagen zit je er stijlvol bij met een gepersonaliseerde ketting, kleurrijke kralenarmbanden, of elegante parels cadeau! Of doe ze natuurlijk cadeau om je dierbare in het zonnetje te zetten.  

advertentie
advertentie
advertentie