Afbeelding
Bruiloft

Hoe val je op als bruid?

28 juli 2021 om 16:03 Partnercontent

Misschien zag je het al wel aankomen, misschien kwam het totaal onverwachts en was je helemaal verrast! Of jullie nou al jaren bij elkaar zijn of net jullie eerste ‘één jaar samen’ gevierd hebben, het is en blijft altijd een verrassing wanneer dat ene speciale moment zal komen. Na jaren gedroomd te hebben van hoe jij in die prachtige jurk tussen de rijen met mensen naar het altaar struint, alle ogen op jouw gericht, na lang wachten zal die droom in vervulling gaan. Eindelijk was het moment dan daar, hij gaat op één knie en terwijl hij dat deed hoorde je hem vragen “Wil je met me trouwen?” Waarop jij uitbundig ‘JA’ zei!

Je bent verloofd!

Gefeliciteerd! Je bent verloofd! Maar hoe nu verder? Want jij wil natuurlijk niet zomaar een bruid zijn, jij wilt dé bruid zijn! De bruid waar iedereen het jaren later nog over heeft, je wilt opvallen! En opvallen kan je met DRKS sieraden! Voor prachtige, originele en uniek sieraden kies je voor DRKS. Waar jij ook naar op zoekt, voor ieder is er wat wils! Wil je een gepersonaliseerd sieraad als aandenken van jullie prachtige dag? Dat kan natuurlijk! Je kan hier voor alles terecht, van luxe armbanden tot kettingen met een opvallende bling erin. Denk je eens in hoe zo’n prachtig sieraad jouw dagelijkse outfit na de bruiloft naar een ander niveau zal brengen! Vergeet ook niet om jouw zussen en/of vriendinnen op een originele manier te vragen of ze jouw bruidsmeisjes willen zijn, dat doe je uiteraard met een uniek sieraad! Een DRKS sieraad die past bij de door jou gekozen bruidssieraden.

Bruidssieraden

Bruidssieraden kunnen dus absoluut niet ontbreken op jullie grote dag. Je kan zelf bruidssieraden uitkiezen, maar als je op zoek bent naar het totaal pakket, dan is een bruidssieraden set een betere keuze. Hoe dan ook, bereid je maar vast voor, want de keuze zal niet makkelijk worden! Houd jij meer van zilver? Kies dan ook voor zilveren bruidssieraden en niet voor goud (en vice versa). Op die manier kan je ook na de bruiloft volop genieten van je bruidssieraden, omdat de kleur gewoon helemaal bij jouw past! Ben je fan van de tijdloze parel sieraden? Ook daar is genoeg voor te vinden! Prachtige armbanden, kettingen, oorbellen zijn er in alle soorten en maten te vinden. Enne, een kleine tip, een detail waar veel bruiden niet aan denken, zijn de haar accessoires!

Een cadeautje voor die speciale gasten

Iedereen die op jouw bruiloft is uitgenodigd, is natuurlijk speciaal voor jou. Maar er zijn natuurlijk altijd een paar mensen die net even extra speciaal zijn. Hoe leuk is het om diegene in het zonnetje te zetten en ze te verrassen met een sieraad van DRKS? Dat zullen ze 

geweldig vinden! Een speciale herinnering voor hen om met ze mee te dragen. Natuurlijk kan je ook een lief cadeautje uitzoeken voor je toekomstige man. Voor de bruidegom is er ook ruim keuze uit prachtige manchet knopen of een leuke sleutelhanger!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie