Afbeelding
Blaasop.nl

Abraham of Sarah pop huren bij Blaasop.nl

Partnercontent

Het is belangrijk om een jubileum te vieren. Het leven duurt immers maar even en het is belangrijk dat je geniet van de verschillende mijlpalen in je bestaan. Een belangrijke mijlpaal voor mensen is het bereiken van de mooie leeftijd 50 jaar. Dit wordt in de regel groots gevierd, want het is een zeer bijzondere aangelegenheid. Dit betekent dan ook dat hier een groot feest bij hoort, maar ook dat de 50-jarige in het zonnetje gezet moet worden. Is er een vrouw die 50 jaar wordt? In dat geval kun je kiezen voor een leuke Sarah pop. Bij een man is het gangbaar om een Abraham pop in de tuin te zetten. Maar waar kun je terecht voor deze poppen? In dit artikel gaan wij daar wat dieper op in, zodat je precies weet hoe het huren van een opblaaspop werkt.

Opblaaspop huren

Uiteraard kun je ervoor kiezen om een opblaaspop te kopen, maar in veel gevallen is huren veel interessanter. Huren is namelijk veel goedkoper dan het kopen van een opblaaspop. Bovendien brengt dat meerdere voordelen met zich mee. De opblaaspop is altijd in goede staat, want deze wordt uitstekend verzorgd. Bovendien is het ook nog eens zo dat je er goede service bij krijgt. Bij de webwinkel blaasop.nl kun jij verschillende opblaaspoppen huren. Hieronder bespreken wij de mogelijkheden voor het huren van een opblaaspop.

Mogelijkheden bij Blaasop.nl

Zoals hiervoor al even was benoemd heb je bij blaasop.nl verschillende mogelijkheden als het gaat om het huren van een opblaaspop. Zij beschikken namelijk over een uitgebreid aanbod van opblaaspoppen, zowel Abraham als Sarah poppen. Allereerst zijn er verschillende soorten poppen. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan iets ludieks. Je kunt bijvoorbeeld voor een Abraham pop met een rollator gaan. Dit is natuurlijk een leuke knipoog naar de ouderdom. Het brengt ook iets relativerends naar voren. Het is ideaal voor mensen die voorzien zijn van een dosis zelfspot. Houdt de persoon die 50 jaar gaat worden wel van een lekker biertje? Ook dan kun je terecht bij Blaasop.nl, want daar vind jij ook een opblaaspop met een heerlijk biertje in de hand. Die optie bestaat er dus ook nog. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden. Daarvoor kun je gewoon op de website kijken.

Naast de opblaaspop kun je er ook nog aanvullende zaken kopen, zodat je in één keer klaar bent en je spullen niet op andere plekken hoeft te halen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om er een feestpakket bij te kopen. Daarbij kun je denken aan mooie vlaggen en dergelijke, zodat je de tuin helemaal af kunt maken. Maar je kunt ook een bouwlamp erbij huren, zodat de pop ook in het donker zichtbaar is.

Werkwijze Blaasop.nl

Welnu, hoe wordt er dan te werk gegaan vraag jij je natuurlijk af. Er wordt gelukkig een heel handig en functioneel systeem gehanteerd, zodat je zeker weet dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. De eerste stap is om je favoriete pop te selecteren. deze staan duidelijk aangegeven op de website. Dus het is gemakkelijk om de juiste pop te selecteren. Vervolgens kun je deze eenvoudig online afrekenen, maar je kunt er ook voor kiezen om deze pas bij de levering te betalen. Nadat je de specifieke betaalwijze hebt aangegeven, kun je vervolgens de opblaaspop ophalen.

Je huurt de pop in principe voor drie dagen. Je hebt de eerste dag: dan haal je de pop op en zet je deze op. De tweede dag is de zogenaamde gebruiksdag. Dit is de dag dat je heerlijk van de pop kunt genieten en er ook leuke foto’s bij kunt maken. De derde dag retourneer je de pop.

De Abraham of Sarah pop zit in een grote weekendtas en kan dus eenvoudig in je eigen auto worden meegenomen. Hierbij leveren ze een kleine blower, leeftijdsbord naar keuze, bevestigingsmaterialen en een gratis partypopper. De blower kan gewoon aangesloten worden op een stopcontact van 220V en bijvoorbeeld een verlengsnoer. In je eentje de Abraham of Sarah opzetten is zeker mogelijk, je bent dan wel even aan het prutsen, maar het kan. Met z’n tweeën is een stuk makkelijker en gezelliger! Met de meegeleverde scheerlijnen en haringen zet je de Abraham of Sarah stevig vast.

Meer over Blaasop.nl

Al bijna 15 jaar is het onze passie om mensen in het zonnetje te zetten! Wat is er nou leuker dan de hele omgeving laten weten dat een familielid, vriend(in) of collega jarig is? Met onze opblaasbare Abraham en Sarah poppen ontgaat het in ieder geval niemand! En met onze speciaal voor jou samengestelde feestpakketten word je ook nog eens volledig ontlast! Bestel alle benodigdheden voor een onvergetelijke verjaardag eenvoudig en snel bij blaasop.nl.

advertentie
advertentie