Afbeelding
Foto: Buitenstate

Landelijk wonen is populair

2 december 2021 om 15:56 Partnercontent

Wonen in een landelijke omgeving waar rust en ruimte is. Veel mensen hebben een ‘landelijk wonen droom’. Waarom wil jij landelijk wonen? Wil je bijvoorbeeld wonen en werken combineren, een zorgboerderij starten of een B&B runnen? Misschien ben je mantelzorger en wil je een woning met ruimte voor deze mantelzorg. Koop je een   vervallen boerderij en ga je verbouwen of koop je liever een kant-en-klare woonboerderij vanwege een hobby of ‘gewoon’ voor meer privacy en rust.

Landelijk wonen is om veel redenen populair. Buitenstate makelaars zijn gespecialiseerd in landelijk wonen. Nieuwsgierig naar te koop staande huizen? Bekijk ons aanbod.

Voordelen van landelijk wonen

Wonen in het ‘groen’ of dichtbij de natuur, veel mensen willen het! Bewezen is; dat ruimte om je heen goed voor je is. Zo ontstress je, kom je meer in beweging en bevordert het een gezonde ontwikkeling van kinderen. Alle voordelen van wonen dichtbij de natuur vind je in dit artikel; ‘Groen moet, groen is goed’.

Vrijstaande woning zoeken?

Ga eens toeren door het landelijk gebied waarvan je denkt; hier wil ik wel wonen! Kijk naar de woningen in het gebied. Spreekt een vrijstaande woning of boerderij je aan? Schrijf het op. En stap eens uit als je onderweg bent. Stop bijvoorbeeld even in een dorpje en loop daar eens een lokale winkel binnen. Super leuk en belangrijk in je zoektocht, je ontdekt dan de sfeer die er in een dorp is.

Ben je na het toeren nog steeds enthousiast? Of ga je er nog een dagje op uit? Zorg dat je een goed beeld krijgt van je woonwensen.. Gaandeweg je ontdekkingstocht, krijgt  jouw ‘landelijk wonen droom’  vorm en maak je keuzes. Jouw moment om contact op te nemen met de specialistische makelaars van Buitenstate.

Boerderij kopen of vrijstaande woning kopen?

Soms kunnen weerbarstige wet – en regelgeving voor bestemmings-, streek- en/of reconstructieplannen, je droom voor het kopen van die ene geweldige boerderij of vrijstaande woning flink vertragen, of in de weg staan. De expertise en het netwerk van een Buitenstate makelaar komt dan goed van pas! Zo voorkom je vervelende verrassingen en kijk je samen met de makelaar naar de mogelijkheden. Een Buitenstate makelaar maakt je ‘landelijk wonen droom’ waar! Of dat nu in een boerderij, vrijstaande woning of een luxe woonboerderij is.

Ben je enthousiast en wil je meer weten?

Kom in contact met onze makelaars. Zij maken graag samen jou een persoonlijk uitgebreid woonprofiel en begeleiden je in je zoektocht naar die ene perfecte plek. Boerderij of vrijstaande woning kopen en nieuwsgierig wat er nu te koop staat?. Van Friesland tot Limburg; Buitenstate heeft landelijke woningen te koop in heel Nederland.

Maak je ‘landelijk wonen droom’ waar met Buitenstate!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie