Afbeelding
Foto door form PxHere

F1 Race Simulator huren, wat houdt dit precies in?

31 mei 2021 om 10:13 Partnercontent

Ben jij op zoek naar het ultieme vermaak tijdens jouw evenement, beurs, feestje of andere aangelegenheid? Zoek dan niet verder want in deze blog zal ik jou precies uitleggen waar jij jouw gasten uitermate goed mee kunt vermaken. Namelijk de F1 Race Simulator, de ultieme race ervaring! Lees hieronder snel verder om van alles te leren over deze toffe machines en hoe jij jouw gelegenheid tot een succes kunt gaan maken.

Wat is een F1 race simulator?

Heb jij altijd al eens in de huid willen kruipen van een F1 coureur zonder hier echt voor in de auto hoeven te stappen? Met een F1 race simulator kan jij hetzelfde ervaren als deze coureurs en jezelf wanen op een echt racecircuit.

Een complete race simulator is aardig uitgebreid met verschillende onderdelen. Het eerste onderdeel is een replica stoel genaamd “F1 Playseat” met een namaak F1 stuur en pedalen. Deze onderdelen geven allemaal realistische force feedback zoals dit ook voorkomt in een echt F1 wagen. Bij deze stoel en attributen wordt ook altijd standaard een Playstation 4/5 geleverd en een groot LED scherm op statief. Daarnaast wordt de aansluitende F1 game er ook bijgeleverd zodat er gespeeld kan worden.

De bijgeleverde stoel is dusdanig afgesteld en gemaakt zodat jij echt het gevoel krijgt dat je echt racet in een F1 auto. De installatie is tevens verstelbaar en dus bruikbaar voor iedereen. Ook wordt er altijd thema aankleding geleverd in de vorm van een zwart witte race mat en een lap time scorebord. Benieuwd geworden naar een F1 simulator te huren? Hieronder wordt verder toegelicht waar jij het beste deze toffe entertainment kan huren!

Waar huur ik een F1 race simulator?

Bij Urban Events ben jij op de juiste plek als het gaat om F1 simulatoren. Bij dit bedrijf beschikt men over een breed assortiment, uitstekende service en de juiste expertise op dit gebied. Bij Urban Events kan jij jouw ideale set up realiseren voor een beurs, feest of ander evenement. Het belangrijkste om vast te stellen is welke doelgroep jij aan wilt spreken en hoe jij jouw beursstand bijvoorbeeld in wilt gaan vullen, Urban Events kan hier vervolgens aanvullend op in spelen.

De mogelijkheden om alles perfect aan te sluiten op jouw wensen maakt dit bedrijf juist speciaal. Wil jij bijvoorbeeld specifiek in een Red Bull racestoel racen met jouw collega’s net zoals Max Verstappen? Of toch liever in een Mercedes stoel zoals Lewis Hamilton? Deze mogelijkheden biedt het bedrijf allemaal bij het huren van een F1 race simulator. Voor elke doelgroep is er wat beschikbaar en kan de race installatie hier op afgesteld worden.

Naast bedrijfsfeest mogelijkheden is een F1 race simulator ook dé perfecte aandachtstrekker naar jouw beursstand. Een mooi aangeklede F1 race installatie staat vrijwel zeker gerant voor meerdere enthousiaste bezoekers bij jouw beursstand. Daarnaast zorgen de (optionele) begeleiders vanuit Urban Events altijd voor een professionele begeleiding en ervaring.

Ben jij benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met Urban Events om te kijken naar de ideale F1 simulator voor jouw gelegenheid! 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie