Afbeelding
Foto Pexels

Hoe maak je van je woning een echt mannenparadijs?

28 maart 2024 om 11:30 Partnercontent

Vrouwen zijn beter in het inrichten van een woning, is de veronderstelling over het algemeen. Zij hebben meer gevoel voor stijl en kleur. Dat kan best zo zijn, maar dat wil niet zeggen dat mannen ook graag wat in de melk te brokkelen hebben waar het op het inrichten van hun eigen woning aankomt. Mannen hebben immers zo hun eigen wensen en behoeftes. Een huis moet niet alleen gezelligheid en geborgenheid bieden, maar moet ook een plek zijn voor ontspanning en entertainment en waar je lekker je hobby’s kunt uitoefenen. En als je het helemaal aan een man overlaat, ziet er misschien niet uit, maar is de kans wel groot dat hij er een paradijs voor mannen van maakt. Maar hoe maak je eigenlijk van je woning een echt mannenparadijs?

Fitnessaparatuur

Die spieren moeten wel in vorm blijven, en als we in vorm blijven zeggen, bedoelen we groot en sterk. Dat helpt mannen niet alleen om zelfverzekerd te blijven, maar actief sporten is natuurlijk ook gewoon nodig om je fit te blijven voelen. Daarom moet er in een mannenparadijs zeker een plek ingeruimd worden waar er ruimte is om te sporten. Om die ruimte vullen, kun je fitnessapparatuur kopen waarmee je thuis aan de slag kunt in plaats van er speciaal voor naar de sportschool te moeten. Dat werkt vaak toch drempelverlagend, dus ook voor de wat luier ingestelde man is dit een verstandige keuze.

Voetbaltafel, dartboard of poolbiljart

Je mannenparadijs creëer je niet alleen voor jezelf, maar ook met de gedachte om er je vrienden te kunnen entertainen. Alleen is immers ook maar alleen. Als je samenwoont, ben je daarvoor mogelijk aangewezen op een speciale mancave waar je als man je eigen spullen kunt hebben en je eigen ding kunt doen. Maar linksom of rechtsom loont het om te investeren in een vorm van actief entertainment dat je samen kunt doen ter vermaak. Zo kun je een voetbaltafel kopen en je vrienden uitdagen, of een dartboard om pijltjes te kunnen gooien tegen elkaar. Als je helemaal groot wilt uitpakken en de ruimte hebt, kun je zelfs kiezen voor een eigen poolbiljart. Dat kost iets, maar dan heb je wel iets heel moois voor je mannenparadijs.

Bierkoelkast

In die eerdergenoemde mancave, waar je als het goed is ook een mooie televisie hebt waarop je kunt gamen en voetbalwedstrijden kunt kijken, wil je natuurlijk ook kunnen genieten van een biertje. Of beter gezegd: meerdere biertjes. Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor je vrienden. Dan kun je wel een paar blikjes of flesjes de koelkast in de keuken of bijkeuken proberen te proppen, maar fijner is als je altijd voldoende bier koud hebt te staan en het binnen handbereik hebt op de plek waar je het wilt consumeren. Investeren in een speciale bierkoelkast voegt daarom zeker toe aan creëren van een mannenparadijs in je woning. Of beter nog: maak een bar met een eigen tap zodat je altijd een vers pilsje kunt tappen voor jezelf en je vrienden!

Als bovenstaande allemaal wat decadent klinkt, onthoud dan dat je maar één keer leeft, hoewel de meningen daarover verdeeld kunnen zijn. In ieder geval, in dit leven moet je het aangenaam maken voor jezelf, en dat betekent dat je jezelf best wat leuks mag gunnen. Zeker op de plek waar je de meeste tijd doorbrengt, namelijk je huis. Daar moet je niet alleen droog zitten en kunnen slapen, maar ook kunnen doen wat je fijn vindt en waar je blij van wordt. Wees dus zeker niet beschaamd om je eigen mannenparadijs in te richten!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie