Profile Barneveld Carservice zoekt versterking.
Profile Barneveld Carservice zoekt versterking. Pauw Media
Baandichtbij.nl

Profile Barneveld Carservice zoekt manus

6 april 2022 om 09:09 Economie

BARNEVELD Wil jij aan de slag bij Profile Barneveld Carservice? Vind jij het gaaf om als banden- en wielenmonteur bezig te zijn met banden van personenauto’s, vrachtwagens, sportauto’s, campers tot heftrucks? Pak dan nu je kans en reageer op de vacature.

Profile Barneveld Carservice is voor vele autobezitters een begrip en een vaste waarde voor banden, APK, onderhoud, aircocheck en vele andere services voor je auto. 

Bij Profile Barneveld Carservice werken ervaren monteurs die beschikken over specialistische kennis op verschillende gebieden. Naast auto’s met alleen maar verbrandingsmotoren is er inmiddels veel meer op de markt. 

Elektrische auto’s (EV), hybride auto’s, of zelfs al personenauto’s op waterstof. Tijden veranderen, technische nieuwtjes volgen elkaar in rap tempo op. En daar speelt het team van Profile Barneveld Carservice graag op in. Sterker, dat is een must om de kwaliteit en service te blijven garanderen.

AANPAKKER Tom Boonman: ,,Als banden- en wielenmonteur (onderstelspecialist) ben je van alle markten thuis op bandengebied. Je bent een aanpakker, wisselt banden met het grootste gemak en vindt het leuk om als manusje-van-alles op dit gebied het team te ontzorgen. Het werk is misschien wel afwisselender dan je denkt, want je bent verantwoordelijk voor verrassend veel voertuigen. Van personenauto’s, vrachtwagens, sportwagens, campers, bestelbussen, heftrucks tot oldtimers. Geen dag is hetzelfde.”

EIGEN OPLEIDING Om jou hierbij goed op weg te helpen zorgt Profile Barneveld Carservice voor een eigen opleiding: ,,Wij leren jou al doende de kneepjes van het vak. We leiden je zelf op. Daarnaast werken wij hier met moderne hulpmiddelen. Er zijn genoeg gereedschappen en moderne machines om jou te ontlasten.”

FLEXIBEL Om aan de vraag te blijven voldoen zoekt Profile in Barneveld ook een monteur APK keurmeester (APK-Autotechnicus.) Bij voorkeur iemand die in het bezit is van het diploma APK Keurmeester 2, maar dat is geen must: ,,Belangrijk is dat je plezier hebt in het vak en flexibel bent. Het ene moment sleutel je aan een auto van 20 jaar, het andere moment lees je met behulp van moderne apparatuur een storing uit. Verder werk je zelfstandig, nauwkeurig, klant- en resultaatgericht. Uiteraard kun je je bij ons voortdurend bijscholen, daar zorgen we voor.”

Ben je enthousiast? Wil je meer weten? Neem dan contact op met Tom Boonman: tom.boonman@profile-carservice.nl T: 0342-415468. Kijk voor de volledige vacature op de website.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie