Steven van Kranenburg zoekt een nieuwe collega.
Steven van Kranenburg zoekt een nieuwe collega. Pauw Media
Baandichtbij.nl

Vakgarage Tichelaar zoekt eerste automonteur

14 september 2021 om 08:55 Verkeer en vervoer

WEKEROM Vakgarage Tichelaar is al bijna dertig jaar actief in Wekerom. Een bedrijf dat stap voor stap is uitgegroeid tot een volwaardige universele garage en ruim 180 occasions op voorraad heeft. Tegelijkertijd is en blijft Vakgarage Tichelaar de dorpsgarage waar je je als klant snel thuis voelt. Ter uitbreiding van het jonge driekoppige monteursteam zoekt het bedrijf een 1e automonteur.

Mede-eigenaar en verkoper Steven van Kranenburg: ,,Wij zoeken een APK-keurmeester/monteur die dagelijks bezig is met onderhoudsbeurten, reparaties en het stellen van diagnoses. Je werkt aan alle soorten en typen auto’s (personenwagens en lichte bedrijfswagens). Je hebt zelf contact met de klant en geeft het juiste reparatieadvies. Dat vinden wij een grote meerwaarde aan deze functie. Je legt vooraf uit welke reparaties klanten kunnen verwachten, adviseert en vertelt ze meer over de staat van de auto. Een leuke functie met een grote eigen verantwoordelijkheid. Wij merken dat klanten het rechtstreekse contact met onze monteurs waarderen. Zij hebben kennis van alle automerken en volgen regelmatig cursussen om elke auto goed te kunnen onderhouden. Daarnaast vinden we het belangrijk die laagdrempelige dorpsgarage te zijn en te blijven.”

INTERACTIE De sfeer bij Tichelaar is informeel en er is veel onderlinge interactie. Collega’s van de verkoop en de werkplaats werken voortdurend samen. Steven: ,,Verder is er ook tijd voor ontspanning. Regelmatig doen we met het team wat leuks. En samen zorgen we ervoor dat de klant tevreden is. Dat is waar we voor gaan.”

FORMULE De Wekeromse universele garage is onderdeel van de formule Vakgarage. ,,Dankzij deze formule streven we naar de hoogst mogelijke kwaliteit, en monteren we uitsluitend kwaliteits-onderdelen, maar blijft de persoonlijke benadering tegelijkertijd de basis.”

Vakgarage Tichelaar in Wekerom is aangesloten bij BOVAG en is een APK-keuringsinstantie.

Wil jij graag deel uitmaken van het team? Stuur dan een reactie naar info@vakgaragetichelaar.nl . Misschien wil je eerst even op de koffie om het bedrijf beter te leren kennen? Dat kan. Johan Tichelaar of Steven van Kranenburg maken graag tijd voor je vrij. T: 0318-461946.
Meer info: Vakgaragetichelaar.nl (Vacature)

Afbeelding
advertentie
advertentie
advertentie