Tom Boonman: ,,Belangrijk is dat je plezier hebt in het vak en flexibel bent."
Tom Boonman: ,,Belangrijk is dat je plezier hebt in het vak en flexibel bent." Pauw Media
Werk in de regio

Profile Barneveld zoekt autoliefhebbers

6 mei 2021 om 09:25 Economie

BARNEVELD ‘s Ochtends probleemloos je auto kunnen starten is wel zo prettig. Daarvoor is goed onderhoud van cruciaal belang. ,,Zorgen dat onze klanten mobiel blijven: dat is waar onze mensen dagelijks mee bezig zijn”, zegt Tom Boonman van Profile Barneveld Carservice. Het team zoekt een nieuwe collega die lol heeft in het autovak, nieuwsgierig is en van aanpakken weet.

,,Profile Barneveld Carservice is voor veel autobezitters een begrip en een vaste waarde voor uw banden, APK, onderhoud, aircocheck en vele andere services voor uw auto”, vertelt Boonman. Achteroverleunen is er niet bij, want het team weet dat de ontwikkelingen doorgaan. Ga maar na: tijden veranderen, technische nieuwtjes volgen elkaar in rap tempo op.

Naast auto’s met alleen maar verbrandingsmotoren is er inmiddels veel meer op de markt. Elektrische auto’s (EV), hybride auto’s, of zelfs personenauto’s op waterstof. Ook de introductie van nieuwe merken, zelfs uit China, volgt het bedrijf op de voet. De innovaties gaan maar door. En daar speelt het team van Profile Barneveld Carservice graag op in. Sterker, dat is een must om de kwaliteit en service te blijven garanderen.

LEASE Boonman: ,,Ons bedrijf bestaat al vanaf 1980. Sinds 1989 zijn wij aangesloten bij het concept Profile. Waar in de beginjaren vooral de focus lag op banden, breidden wij als een van de eerste bedrijven het aanbod uit met onderhoud en APK.” In al die tijd heeft het bedrijf een flinke klantenkring opgebouwd. ,,Ons aanbod groeit steeds verder door. Zo leveren we steeds meer services aan leasemaatschappijen. Mede vanwege onze landelijke dekking en centrale ligging voeren we onderhoud uit aan jonge leasewagens of lossen storingen op. En dat vraagt om flexibel denken, kennis van zaken en snel handelen van ons team, dat vooral bestaat uit monteurs uit de regio. Er is weinig verloop, ik heb al heel wat jubilea meegevierd hier.”

FLEXIBEL Om aan de vraag te blijven voldoen zoekt Profile in Barneveld een eerste of tweede monteur, eventueel in het bezit van het diploma APK Keurmeester 2. ,,Belangrijk is dat je plezier hebt in het vak en flexibel bent. Het ene moment sleutel je aan een auto van twintig jaar, het andere moment lees je met behulp van moderne apparatuur een storing uit. Verder werk je zelfstandig, nauwkeurig, klant- en resultaatgericht. Uiteraard kun je je bij ons voortdurend bijscholen, daar zorgen we voor.”

Ben je enthousiast? Wil je meer weten? Neem dan contact op met Tom Boonman: tom.boonman@profile-carservice.nl T: 0342-415468.
Kijk voor de volledige vacature op de website.

advertentie
advertentie
advertentie