Dirk-Jan en Renger Hazeleger zoeken een nieuwe chauffeur voor Internationaal Transport van Veluw.
Dirk-Jan en Renger Hazeleger zoeken een nieuwe chauffeur voor Internationaal Transport van Veluw. Pauw Media
Werk in de regio

‘Rijden en gaan. Dat is onze drive’

Economie

BARNEVELD Internationaal Transport van Veluw is een transportbedrijf dat onder meer sterk is in het vervoer van veevoeder. Een transporteur die veel raakvlakken met de agrarische sector heeft. Met een indrukwekkend modern wagenpark van 24 trekkende eenheden en een team van 31 bevlogen medewerkers. Vanwege de toegenomen vraag is het familiebedrijf op zoek naar een bulkchauffeur.

Van Veluw is een klassiek voorbeeld van een familiebedrijf dat ooit begon met kolen en turfhandel en zich stap voor stap heeft geprofessionaliseerd. Paard en wagen werden ingeruild voor moderne vrachtwagens. Later volgde uitbreiding van het assortiment met olie en gas, en weer later richtten de ondernemers zich op het ophalen van melkbussen. Stap voor stap focust het transportbedrijf zich steeds meer op veevervoer in de breedste zin van het woord. Dat is nog steeds de kernactiviteit. Sinds 1 januari 2017 is het bestaande bedrijf in handen van de twee kleinzoons van de grondlegger Renger van Veluw: Dirk-Jan en Renger Hazeleger.

VEELZIJDIGHEID Van Veluw voert voor verschillende opdrachtgevers transporten uit in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Zwitserland en Oostenrijk. Van Veluw is sterk in huif-, bulk- en koelvervoer, koel- en vriestransport, winkeldistributie en bouwmaterialen

AGRARISCHE SECTOR Renger: ,,Op dit moment zoeken wij voor onze opdrachtgevers, en om ons team te versterken, een fulltime/parttime chauffeur op het gebied van huif-, bulk- en koelvervoer. Maar het accent ligt vooral op bulkvervoer van veevoeder. Een pre is als je de taal van de boer verstaat, aanvoelt. Aan het materiaal ligt het niet. Je beschikt over een moderne vrachtwagen. Ons doel is om ons netwerk in de agrarische sector verder uit te breiden, we willen groeien. En daarvoor zoeken we extra chauffeurs.”

NO-NONSENSE De cultuur bij het Barneveldse transportbedrijf is relaxed, doe maar gewoon, no-nonsense, de ‘Veluwse werkmoraal’ is hier gemeengoed, legt Renger verder uit: ,,We werken hard en goed, maar op zijn tijd is er ook tijd voor ontspanning. Als een grote familie zetten we samen de schouders onder dit mooie transportvak. Gewoon rijden en gaan. Dat is onze drive.”

Heb je affiniteit met de agrarische sector, versta je de taal en wil je als chauffeur voor Van Veluw rijden? Ben je in bezit van rijbewijs C-E, chauffeurspas en Code 95? Stuur dan je cv en motivatie of neem contact op met Renger Hazeleger: 06-23219596, e-mail: renger@vanveluwbv.nl

Meer informatie via de website www.vanveluwbv.nl (vacatures)

advertentie
advertentie