Henk van Geresteijn zoekt een timmerman die wil meebouwen aan mooie woningen en bedrijfspanden.
Henk van Geresteijn zoekt een timmerman die wil meebouwen aan mooie woningen en bedrijfspanden. Pauw Media
Werk in de regio

Familiebedrijf uit Kootwijkerbroek zoekt timmerman

16 april 2021 om 08:14 Zakelijk

KOOTWIJKERBROEK Wil jij als gedreven timmerman werken aan mooie klussen of aan luxere bouwprojecten? Dat kan. Bouwbedrijf van Geresteijn zoekt vanwege de goed gevulde orderportefeuille een gedreven en nauwkeurige timmerman.

Bouwbedrijf van Geresteijn is een familiebedrijf dat al meer dan veertig jaar aan de weg timmert. In de breedste zin van het woord. Het bouwteam onder leiding van eigenaar Henk van Geresteijn draait de hand niet om voor het plaatsen van een kozijn, maar neemt ook de bouw van een prachtige villa ter hand of werkt mee aan de (ver)bouw van een tuincentrum. Van Geresteijn werkt vooral in Midden-Nederland, onder het motto ‘minder in de bus, meer op de werkplek’. En dat is wel zo praktisch.

GOED OVERLEG Van Geresteijn is sterk in woningbouw, bouwmanagement, utiliteitsbouw, verbouw- en renovatie. Henk: ,,We zijn ook steeds meer te zien bij de bouw of renovatie van tuincentra. Daar werken we samen met collega-bedrijven met elk hun eigen specialisatie. Daarom vinden we communicatie zo belangrijk. Van de eerste contacten, planvorming tot de uitvoering. Goed overleg, ook tussentijds, is cruciaal voor het goed slagen van het (bouw)project.”

TIMMERMAN Vanwege de vele opdrachten die lopen en eraan gaan komen zoekt het bouwbedrijf uit Kootwijkerbroek per direct een vakkundige timmerman. Wil jij ook meebouwen aan een prachtig woonhuis of bedrijfspand? ,,Dan ben je bij ons aan het goede adres. We zoeken een gedreven en nauwkeurige timmerman die zich elke dag wil inzetten voor een mooi resultaat, plezier uitstraalt en uitdagingen niet uit de weg gaat. En tijdens de uitvoering van het werk is er voldoende ruimte voor eigen inbreng. De voordelen voor jou zijn: een goed salaris, ruimte voor groei, prachtige projecten waar je je in vast kan bijten, leuke collega’s.”

HECHT TEAM Bouwbedrijf van Geresteijn bestaat uit een klein hecht team waar samen doorpakken de standaard is, maar waar ook ruimte genoeg is voor een stukje ontmoeting en ontspanning.

VRIJBLIJVEND IN GESPREK Bouw je mee aan de droom van de klant? ,,We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om de mogelijkheden door te nemen. Maak daarom gerust met mij een afspraak.”

Dat kan telefonisch via 06-46421409, maar mailen mag ook: henk@geresteijnbouw.nl

Erkend Leerbedrijf

Bouwbedrijf van Geresteijn zet als Erkend Leerbedrijf ook graag de deur open voor leerlingen die het (bouw)vak al doende onder de knie willen krijgen. www.geresteijnbouw.nl (vacatures)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie