Gerard van Veldhuizen zoekt versterking voor zijn bedrijf.
Gerard van Veldhuizen zoekt versterking voor zijn bedrijf. Pauw Media
Werk in de regio

Gezocht: leergierige (leerling) timmerman

8 april 2021 om 14:40 Zakelijk

VOORTHUIZEN Van Veldhuizen Bouwbedrijf is een jong en allround bouwbedrijf dat uitdagingen niet uit de weg gaat. Vanwege de stijgende vraag en de wens tot verdere groei is de bouwspecialist uit Voorthuizen op zoek naar een leergierige, nette (leerling) timmerman, die de handen graag uit de mouwen steekt.

Van Veldhuizen Bouwbedrijf is onder meer sterk in nieuw- en verbouw, timmerwerk en verduurzaming. Gerard: ,,Centraal staat de (bouw)wens van de klant. Daarom is geen vraag te gek. Wij denken in kansen. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn en denken we graag mee om uw droom te realiseren.”

CREATIEF WERKEN Op dit moment zoekt Gerard extra handen, legt hij uit: ,,Hoewel mijn netwerk groot is, en ik bij grotere projecten hulp krijg van collega zzp’ers, wil ik stap voor stap mijn eigen bouwbedrijf laten groeien. Zeker bij de wat grotere projecten kom ik al snel handen tekort. Daarom ben ik op zoek naar een (leerling) timmerman. Als timmerman krijg je steeds weer nieuwe afwisselende opdrachten, waarbij creatief werken elke dag de uitdaging is. Soms draag je een steentje bij aan kleinere klussen, maar er staan ook zeker grotere projecten op ons programma waar jij aan bij mag dragen.”

JEZELF ONTWIKKELEN Gerard biedt voor jou ook genoeg ruimte voor ontwikkeling, benadrukt hij: ,,Leer en werk samen met ons aan mooie projecten en groei als vakman. Ontdek en ontwikkel je unieke vaardigheden bij ons op de werkvloer. Verder krijg je bij ons een zelfstandige rol. Je draagt zelf de verantwoordelijkheid voor je product. Daarnaast vind ik netjes werken en goede communicatie naar de klant toe erg belangrijk. Ook dat draagt bij aan je verdere doorgroei.”

LEREN EN KUNNEN

Werk jij graag met hout en zie jij in elke klus een leuke uitdaging? Heb je nog niet zoveel ervaring of ben je juist een doorgewinterde professional? Ben jij praktisch ingesteld, klant- en service gericht en woon je in omgeving Barneveld? Neem dan direct contact op met Gerard, dan maakt hij graag tijd voor een vrijblijvende kennismaking; ,,Iemand die alles wil leren en kunnen is meer dan welkom. En niet onbelangrijk: we bieden je bij ons een goed, passend salaris.”

De volledige vacature vind je op de website (vacature).Van Veldhuizen Bouwbedrijf. Mandenvlechterslaan 11 in Voorthuizen. T: 06-47418657. E: info@vanveldhuizenbouw.nl I: www.vanveldhuizenbouw.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie