Robert Hoek: ,,De sfeer is goed bij ons, iedereen zit in een positieve flow.”
Robert Hoek: ,,De sfeer is goed bij ons, iedereen zit in een positieve flow.” Pauw Media
Werk in de regio

Coop Wekerom is op zoek naar vers talent

8 april 2021 om 12:02 Zakelijk

WEKEROM Hoe essentieel de supermarktbranche is, werd het afgelopen jaar nog eens extra duidelijk. Voor Robert Hoek, bedrijfsleider van de Coop in Wekerom, is dat natuurlijk geen nieuws. ,,We hebben een sociale functie in het dorp, nu meer dan ooit.” Vanwege de toegenomen drukte is de supermarkt op zoek naar nieuw personeel.

Het supermarktvak is Hoek zelf met de paplepel ingegoten. ,,De winkel is van mijn ouders, dus ik ben ermee opgegroeid”, legt hij uit. Vanaf zijn twaalfde draait hij al mee in het bedrijf. ,,Op mijn achttiende werd ik vulploegleider en nu ben ik bedrijfsleider. Uiteindelijk wil ik de zaak van mijn ouders overnemen.”

HANDEN EN HOOFD Het werk in de supermarkt is heel dynamisch, vertelt Hoek, gevraagd naar de leuke kanten van zijn werk. ,,Je bent met zowel je handen als je hoofd bezig en werkt samen met allerlei mensen: medewerkers, vertegenwoordigers en klanten.”
Vooral voor die laatste groep is de supermarkt het afgelopen ‘coronajaar’ een nog belangrijkere plek geworden. ,,We zijn een belangrijke ontmoetingsplek in het dorp”, vertelt de bedrijfsleider. ,,Onze medewerkers zijn ook altijd in voor een praatje met onze klanten.”

Omdat het volgens Hoek ‘lekker druk’ is, staat er een aantal vacatures open bij de Coop in Wekerom. Zo is de supermarkt op zoek naar kassamedewerkers en medewerkers voor de online dienst en de versafdeling. ,,Bij de versafdeling gaat het om een fulltime functie”, aldus Hoek. ,,Je komt te werken op de afdelingen brood, vlees en kaas en hebt een ondersteunende rol.”

Zo zal de nieuwe medewerker onder meer producten bestellen en bijvullen, maar mag hij of zij ook acties opbouwen of zelfs bedenken. ,,Meedenken wordt zeker gewaardeerd”, zegt Hoek, die voor deze functie op zoek is naar een teamplayer die bij voorkeur over een goede dosis humor beschikt. ,,Je werkt nauw samen met een paar andere collega's op de versafdeling. Tegelijkertijd moet je ook zelfstandig kunnen werken en een goed verantwoordelijkheidsgevoel hebben.”


GOEDE FLOW De nieuwe werknemer komt in een gezellig en divers team terecht, vertelt de bedrijfsleider. ,,Bij ons werken mensen van alle leeftijden. En de sfeer is goed, iedereen zit in een positieve flow.” Daarnaast zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden. ,,Je kunt uiteindelijk afdelingshoofd worden, of verantwoordelijk voor de versafdelingen.”

Ervaring is mooi meegenomen, maar geen vereiste. Denk jij dat je geschikt bent voor deze functie? Neem dan contact op met Bart of Robert Hoek. tel. 06-27571599 of 06-24898866. E-mail: rhoek@coopwekerom.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie