Bij McDonald's Barneveld staan drie vacatures open: host(ess), floormanager en horecamedewerker.
Bij McDonald's Barneveld staan drie vacatures open: host(ess), floormanager en horecamedewerker. Pauw Media
Werk in de regio

Extra handen welkom bij McDonald’s Barneveld

22 april 2021 om 16:09 Zakelijk

TERSCHUUR Je bent er vast weleens geweest voor een Big Mac of een andere lekkere klassieker. Mc Donalds Barneveld aan de A30/N301/A1 kun je eigenlijk niet missen als je er langsrijdt. Maar wist je dat het ook heel leuk is om bij McDonald’s te werken? Op dit moment staan er meerdere vacatures open.

Restaurantmanager Roel van Beusekom: ,,We zoeken breed naar extra handen in onze vestiging. Jongeren, maar zeker ook mensen met meer levenservaring nodigen we uit om te solliciteren. Die mix van verschillende kwaliteiten zorgt voor meer balans op de werkvloer. Dat is prettig voor de klant en het personeel zelf.” Op dit moment staan er drie vacatures open: host(ess), floormanager en horecamedewerker.

MIX ,,Het werk hier is heel afwisselend. De ene keer ‘beman’ je de grill, het andere moment sta je bij de kassa om klanten te woord te staan en bestellingen op te nemen. Verder zijn we qua uren en tijdsindeling heel flexibel. Veel is bespreekbaar. De een wil graag meer in de avond werken, de ander geeft de voorkeur aan overdag en weer een ander werkt liever in het weekend. Samen zoeken we naar de beste mix. We hebben het hele jaar door wel mensen nodig, dus nodigen we je graag uit om bij ons te komen werken.”

LEVENSERVARING Roel benadrukt dat mensen die ouder zijn meer dan welkom zijn: ,,Er wordt vaak gedacht dat de focus vooral op jongeren ligt, maar dat is een misverstand. Voor ervaren personeel zijn er namelijk veel mogelijkheden. Ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt staan de deuren hier wagenwijd open. Dus die nodigen we nadrukkelijk uit om te reageren.”

FAMILIE Uit ervaring weet Roel dat teamleden van McDonald’s elkaar kennen vanuit de buurt: ,,Daardoor voelt het werken hier misschien wel veel kleinschaliger en dichterbij dan je misschien denkt. Het is net een familie. Hoe dan ook, je maakt hier snel vrienden. De sfeer bij ons is los en we helpen elkaar. We doen het echt samen.”

De arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk. Ga maar na: ,,De salariëring is marktconform en voor iedereen zijn er reiskosten.”


Wil jij ook deel uitmaken van de McDonald’s Barneveld crew? Ga naar de website of neem contact op met Roel van Beusekom. Hij maakt graag tijd vrij voor een kennismakingsgesprek. Iwww.mcdonaldsrestaurant.nl/barneveld (werken bij) T: 0342-461235

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie