Van den Brink Barneveld zoekt versterking.
Van den Brink Barneveld zoekt versterking. Pauw Media
Baandichtbij.nl

Van den Brink Barneveld zoekt werkvoorbereider en zes andere versterkingen

18 februari 2022 om 07:45 Economie

BARNEVELD Van den Brink Barneveld heeft al meer dan zestig jaar ervaring met luchtkanalen en metaalbewerking. Klantgerichtheid en innovatie zijn er de kernwaarden. Vanwege de toegenomen vraag is het familiebedrijf op zoek naar een werkvoorbereider (40 uur). Daarnaast staan er nog zes andere uiteenlopende vacatures open.

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Lijkt het jou een uitdaging om aan de slag te gaan met moderne ERP en tekensoftware? Dan is de functie van werkvoorbereider zeker wat voor jou! Als werkvoorbereider ben je samen met je collega’s de belangrijkste schakel tussen de klant en de productie. Je zoekt uit hoe de orders van de klant optimaal gemaakt kunnen worden en bepaalt de juiste werkmethode, bewerkingsvolgorde en prijs. Je maakt de orders en tekeningen van de klant geschikt voor onze productie, zodat we goed en snel kunnen reageren op de vraag van de klant.

ONTWIKKELEN Werkvoorbereider Ruben Marchal (26) werkt al vijf jaar met plezier bij het Barneveldse bedrijf: ,,Er zijn hier genoeg ontwikkelingsmogelijkheden. Toen ik hier binnenkwam volgde ik eerst de cursussen ‘programmeren voor lasersnijden’. Daarna stortte ik me op de cursus 3D ontwerpen/tekenen. Een van de leuke aspecten van de functie vind ik het klantcontact. Naast technisch inzicht maakt communicatie en een stukje engineering ook een groot deel van mijn werk uit. Die combi spreekt mij persoonlijk erg aan.”

ELKAAR VERDER HELPEN Technisch Directeur Rick Nollet: ,,Wij juichen het toe wanneer medewerkers zich verder willen ontwikkelen. Daarom is het altijd mogelijk om werkgerelateerde studies, opleidingen of specifieke webinars/cursussen te volgen waar zowel jij als ons bedrijf beter van wordt. Elkaar verder willen helpen, dat staat bij ons 45-koppige team centraal.”

Ruben: ,,De sfeer hier is goed. Onderling is de band laagdrempelig. Bovendien is er oog voor de sociale kant.” Rick: ,,Regelmatig organiseren we leuke activiteiten voor het personeel.”

MEER VACATURES
Bij van den Brink Barneveld staan nog meer vacatures open. Wie weet zit er een aansprekende functie voor jou tussen: Recruiter/HR Adviseur, Logistiek Medewerker, Leerling Plaatwerker, Leerling Monteur Luchtkanalen, CNC Zetter/Kanter, Chef Monteur Luchtkanalen.

Spreekt de vacature jou aan? Neem dan snel contact op, of stuur een e-mail naar info@briba.nl Of pak de telefoon: 06 18 63 12 10 (t.a.v. Rick Nollet). Kijk voor alle openstaande vacatures op de website

advertentie
advertentie
advertentie